Betaal veilig en snel met iDeal

Een product uitproberen?
Testimonial Resilux - Eco-Point
E.P. Scalex: duurzame ontkalker in Resilux’s Productieproces

Wat E.P. Scalex onderscheidt, is niet alleen het vermogen om kalk- en corrosieaanslag effectief te verwijderen. Het is ook een veilig en ecologisch verantwoord product.

Lees meer
Een Groene Held in Ons Lab: De Suikerbiet!

Het begint natuurlijk op de zonovergoten velden, waar de nederige suikerbiet gedijt. Maar de magie ontvouwt zich pas wanneer deze suikerbiet zijn weg vindt naar ons laboratorium, waar het transformeert tot een krachtig wapen tegen industriële vervuiling!

Lees meer
Erwin Simons - Vesteden BV - Bekent Kleur
Erwin Simons, Technisch Directeur van Versteden BV, bekent kleur

Met een zwaar gemoed moeten we nu een gasaansluiting aanvragen voor de verwarming van onze gebouwen.

Lees meer
Collega Wim bekent kleur

“Ik heb geen groene vingers, maar probeer zoveel mogelijk terug te fluiten naar de vogels”. Collega Wim over zijn groene revolutie.

Lees meer
Donald Martens, productieleider en preventieadviseur bij Steinzeug-Keramo nv, bekent kleur

“Elke druppel op die hete plaat zorgt ervoor dat het opwarmen van de aarde vertraagt en omgedraaid kan worden” 

Lees meer
SDG 14: Duurzame blauwe economie

SDG 14 heeft als doel het behoud en duurzaam gebruik van de oceanen, zeeën en maritieme te helpen, om zo een gezond en veerkrachtig zeeleven te vergroten.

Lees meer
Safeco Fresh Ecowipes - nu beschikbaar bij Eco-Point
Safeco Fresh, nu ook beschikbaar in wipes!

Safeco Fresh heeft een sensationele uitbreiding: de gloednieuwe kant- en- klare Safeco Fresh Ecowipes! Naast de alom geprezen vloeibare formule, kunt u nu ook genieten van de kracht en het gemak van Safeco Fresh in handige reinigingsdoekjes.

Lees meer
Eco-Point’s Top 3: de meest geliefde producten
Lees meer
Product Manager Jacco bekent kleur

Zelf heb ik niet echt het idee dat ik super groen ben, maar stiekem heeft het er altijd al wel ingezeten. Mijn tijd in het milieulab heeft de basis gegeven voor wat ik nu doe.

Lees meer
Jurgen van den Heuvel bekent kleur

“Investeren in groene energie, had ik dat maar eerder gedaan”Jurgen van den Heuvel, eigenaar PION evenementen, bekent kleur.

Lees meer
Proleco NF Handzeep: een stap vooruit in handhygiëne

Als teamleider bij De Back Coatings ben ik voortdurend op zoek naar hoogwaardige producten voor het welzijn van onze medewerkers. We hebben kennis gemaakt met de geüpgrade Proleco NF handzeep en ik ben erg onder de indruk.

Lees meer
Ervaring Quick-scan Bosma & Bronkhorst - Eco-Point
“Quick Scan; een snelle en gemakkelijke gevaarlijke stoffen analyse”

De Quick Scan van Eco-Point bleek een waardevolle tool voor ons te zijn, want het scheelt ons een boel werk. Aan het woord is Menno de Vries, KAM-QHSE medewerker bij Bosma & Bronkhorst.

Lees meer
Testimonial De Bron Groep - Eco-Point
Wij hebben afscheid genomen van thinner en conventionele remreinigers

“Als Hoofd Techniek bij de Bron Groep ben ik zeer content met de veranderingen die we hebben doorgemaakt in onze productieprocessen, dankzij de veilige reinigingsoplossingen van Eco-Point.

Lees meer
QSE Manager Harry bekent kleur

Ik wil graag inzicht krijgen in de samenstelling, eigenschappen en toepassingsgebieden van groene alternatieven. Harry Vangerven, QSE bij Polypreen, over hoe hij de groene revolutie vormgeeft.

Lees meer
De opkomst van de ecologische spoelthinner: Een duurzame stap vooruit!

In een wereld waarin milieubewustzijn en duurzaamheid steeds belangrijker worden, streven toekomstmakers ernaar om groenere en veiligere alternatieven te vinden voor alledaagse reinigers. Een opvallend voorbeeld van zo’n innovatie is Ecoatex, een ecologische spoelthinner.

Lees meer
Collega Arnold bekent kleur - Eco-Point
Collega Arnold bekent kleur

Onze stakeholders delen hun inspirerende verhalen over hun groene revolutie, momenten van groene spijt en hun absolute groene aanraders. Lees hier de boeiende ervaringen van collega Arnold, innovatie manager bij Eco-Point.

Lees meer
Proleco NF: De Nieuwe Standaard in Handhygiëne

We hebben geweldig nieuws: we hebben een geüpgrade Proleco NF handzeep ontwikkeld! Deze industriële handzeep is speciaal ontwikkeld om vervuilde handen efficiënter en snel schoon te maken, zonder afbreuk te doen aan het verzorgende karakter.

Lees meer
Ultrasoon Reiniging - Variclean - Eco-Point
🔊 Samen Sterker in Ultrasoon Reiniging

De synergie tussen onze geavanceerde reinigingsoplossingen en de expertise van Variclean heeft de lat voor ultrasoon reiniging in Nederland en Duitsland hoger gelegd. Ontdek onze ultrasoon reinigingstoepassingen, allemaal vrij van gevaarsymbolen.

Lees meer
Hoe Eco-Point bijdraagt aan SDG 3 - Eco-Point
Hoe Eco-Point bijdraagt aan SDG 3

SDG 3, het derde Duurzame Ontwikkelingsdoel van de Verenigde Naties, richt zich op een goede gezondheid en welzijn voor iedereen. Lees hier hoe Eco-Point bijdraagt aan SDG 3.

Lees meer
Collega Anthony bekent kleur - Eco-Point
Collega Anthony bekent kleur

Werken aan een schonere wereld waar duurzaam en veilig werken de norm is. Hoe geven onze stakeholders vorm aan de groene revolutie. Collega Anthony, directeur Eco-Point China, bekent kleur.

Lees meer
Eco-Point Sustainability Report 2022
Ons Sustainability Report 2022: Samen werken aan een groenere toekomst!

Sustainability Report 2022: samen werken aan een groenere toekomst! Een verslag over onze dromen, onze innovaties en onze SDG’s.

Lees meer
Testimonial Huisman Non Ferro - Eco-Point
Twee vliegen in een klap!

“Voor het ontvetten en reinigen van de matrijzen gebruikten wij gevaarlijke stoffen waar we onze medewerkers liever niet meer aan blootstellen.” Aan het woord Max Aarts, Quality Engineer bij Huisman Non Ferro in Nuenen.

Lees meer
SDG 9 en Eco-Point
Hoe Eco-Point bijdraagt aan SDG 9

SDG 9 speelt een cruciale rol bij het stimuleren van positieve veranderingen binnen de chemische industrie, wat leidt tot duurzamere werkwijzen, veiligere producten en verminderde milieueffecten. Door de doelstellingen van SDG 9 te behalen, kan de chemische industrie een belangrijke bijdrage leveren aan de wereldwijde inspanningen op het gebied van duurzame ontwikkeling.

Lees meer
Hoger Veiligheidskundige Pieter Diehl Bekent Kleur - Eco-Point
Hoger Veiligheidskundige Pieter bekent kleur

We hebben onze blik op de toekomst gericht en koesteren een visie van een schonere wereld waar duurzaam en veilig werken de standaard is. We zijn, samen met onze stakeholders, al 30 jaar actief om de groene revolutie te stimuleren. Lees in ons blog hoe Pieter Diehl, Hoger Veiligheidskundige bij BMD, kleur bekent.

Lees meer
Van Workum - Testimonial - Eco-Point
Deze koelsmeeremulsie heeft onze verwachtingen overtroffen

“Ecoolant Clear BFF heeft onze metaalbewerkingsprocessen verbeterd en heeft ons geholpen bij het overwinnen van enkele uitdagingen op de werkvloer”. Aan het woord is Henk van Workum, oprichter van Van Workum metaalbewerking.

Lees meer
Kit verwijderen met een natuurlijk oplosmiddel, een verademing!

“Het vergde weinig aanpassing, maar het heeft verschillende positieve veranderingen teweeggebracht, niet alleen voor onze medewerkers, maar ook voor het milieu”. Aan het woord is Ria Derks, eigenaresse van Thermo Konstrukties.

Lees meer
ISO auditor Conja bekent kleur

Samen met onze stakeholders werken we aan een schone, duurzame en veilige omgeving.  Hoe interne ISO auditor Conja vorm geeft aan de groene revolutie? Lees het in ons blog.

Lees meer
Eco-Point - Bijdrage aan SDG 13
Waarom en hoe Eco-Point bijdraagt aan SDG 13

Klimaatverandering, het mag allemaal wat ambitieuzer en sneller. We hebben namelijk geen tijd meer te verliezen en moeten in actie komen om de negatieve gevolgen van de veroorzaakte klimaatverandering te beperken. Sustainable Development Goal 13 (SDG 13) richt zich hier op: stop de klimaatverandering.

Lees meer
Geen schadelijke dampen meer!

Na jarenlang met chemische middelen gewerkt te hebben, ben ik op zoek gegaan naar een veilig alternatief. Aan het woord is Winfred de Vos, hoofd HSE-SD manager bij DeRegt Cables.

Lees meer
Uitreiking Groene Pluim Eco-Point
Sustainable Development Goals

De SDG’s (Sustainable Development Goals) zijn zeventien werelddoelen voor duurzame ontwikkeling om van de wereld een betere plek te maken in 2030. Eco-Point focust zich op de SDG’s 3, 9, 12, 13 en 14.

Lees meer
Eco-Point Testimonial Luyckx
Een remreiniger zonder drijfgassen en gevaarsymbolen!

Sinds 1952 staat Luyckx bekend als specialist in de distributie en service van machines voor de burgerlijke bouwkunde, goederenbehandeling en landbouw.

Lees meer
Collega Fleur bekent kleur - Eco-Point
Collega Fleur bekent kleur

Werken aan een schone, duurzame en veilige omgeving, samen met onze stakeholders. Hoe geeft collega Fleur vorm aan de groene revolutie? Lees het in ons blog.

Lees meer
Testimonial Autoschade Specialist IJzendoorn - Eco-Point
Remosolv Plus, ik zou nooit meer met iets anders willen werken

“Ik snap niet dat mensen nog met thinner werken’’. Aan het woord is Stefan IJzendoorn, autoschade specialist bij IJzendoorn.

Lees meer
Ultrasoon Reiniging Elma - Eco-Point
🔊 Samen Sterker in Ultrasoon Reiniging

De synergie tussen onze geavanceerde reinigingsoplossingen en de expertise van Elma heeft de lat voor ultrasoon reiniging in België hoger gelegd. Ontdek onze ultrasoon reinigingstoepassingen, allemaal vrij van gevaarsymbolen.

Lees meer
Alpla Testimonial Eco-Point
Van 15 spuitbussen remreiniger naar 1 flacon Safeco Fresh

Alpla heeft veilig en ecologisch werken al jaren hoog op de agenda staan. Sinds 2009 zijn we daarom de samenwerking met Eco-Point aangegaan. Vooral voor de matrijzenreiniging hebben we jaren gebruik gemaakt van Duposolv”. Aan het woord is Nico Dedapper, Maintenance Manager bij Alpla Group.

Lees meer
Groen verpakt - Recycled Eco-Point Packaging
Groen verpakt!

Een groenere verpakkingslijn staat al langer op onze verlanglijst en we hebben nu een mooie stap gezet. Een significant deel van onze producten wordt namelijk afgevuld in recycle verpakkingen, gemaakt van R-HDPE.

Lees meer
Manager Ronald bekent kleur

Werken aan een duurzame wereld voor iedereen, dat doen we samen met onze stakeholders. We vroegen Ronald Havenaar, Manager Backoffice bij Houweling, hoe hij vorm geeft aan de groene revolutie. Lees in ons blog hoe Ronald kleur bekent.

Lees meer
De Stiftentest: Simpel en snel ontvettingskracht meten

Met behulp van een stiftentest kan snel en eenvoudig aangetoond worden hoe goed een reinigingsproduct ontvet en reinigt en kan het verschil in ontvetkracht tussen 2 producten vergeleken worden. We hebben de ontvetkracht van Safeco vergeleken met de werking van thinner.

Lees meer
QHSE Manager Astrid bekent kleur
QHSE Manager Astrid bekent kleur

We dromen graag van een schonere wereld waar duurzaam en veilig werken de norm is. Dat doen we samen met onze stakeholders. We vroegen QHSE Manager Astrid Hamelink van Kelvin Terminals B.V. wat zij doet om de groene revolutie vorm te geven. Lees verder hoe Astrid kleur bekent.

Lees meer
Voortman Steel Machinery - Eco-Point Testimonial
Perfecte alternatieven voor thinner

Voortman Steel Machinery in Rijssen ontwerpt, produceert en levert kwalitatief hoogwaardige machines voor de staalverwerkende industrie. Sinds vorig jaar werken zij met onze duurzame alternatieven.

Lees meer
Kit oplossen zonder aceton!

Nik Römkens van Mosa Glas: “Door afscheid te nemen van milieubelastende stoffen maken wij onze groene vingerafdruk nog groener.”

Lees meer
Collega Juliëtte bekent kleur

Samen met onze stakeholders werken we dag in dag uit aan het bereiken van een schone, duurzame en veilige omgeving. Hoe geeft collega Juliëtte vorm aan de groene revolutie?

Lees meer
Fiction Factory - Testimonials Eco-Point
Oprechte duurzaamheid

In het eerste gesprek werd snel duidelijk dat Eco-Point een professionele partner is met een gelijkgestemde missie en visie. Thijs Laan van bouwatelier Fiction Factory vertelt waarom zij kiezen voor duurzame reiningingsoplossingen.

Lees meer
Collega Amos bekent kleur

Samen met onze stakeholders werken we dag in dag uit aan het bereiken van een schone, duurzame en veilige omgeving. Hoe geeft collega Amos vorm aan de groene revolutie?

Lees meer
Binnenkort in ons productengamma: Chrome-6-Neutralizer!

In samenwerking met twee gerenommeerde producenten van warmtekrachtkoppelingsinstallaties (WKK’s) en turbines heeft ons laboratorium Chrome-6-Neutralizer ontwikkeld. Een uniek en revolutionair product!

Lees meer
Duurzame reinigers, hoe herken je ze?

Ecologisch, milieuvriendelijk, duurzaam en biologisch afbreekbaar, termen die je vaak terugziet op etiketten van reinigings- en schoonmaakmiddelen.

Lees meer
Renova Roosendaal - Testimonial Eco-Point
Spoelthinner zonder gevaarsymbolen

Renova is een professioneel schadeherstelbedrijf, waar gezondheid en veilig werken hoog in het vaandel staan.  Zij hebben thinner vervangen door Ecoatex, een gevaarsymboolvrij spoelmiddel.

Lees meer
Eco-Point - Contact
Productiemedewerker

Heb je een groen hart en weet je hoe het is om in de productie te werken? Dan hebben wij de ideale functie als productiemedewerker voor jou!  

Lees meer
Chemisch vs natuurlijk

Asbest, Chroom VI, Fipronil, PFOA. Een greep uit de lijst van chemische stoffen die in de afgelopen jaren het nieuws hebben gehaald. En niet op een positieve manier, maar vanwege de schadelijke effecten. Hierdoor hebben veel mensen een negatieve associatie bij het woord “chemisch” en kiezen liever voor een natuurlijk product. Hoe terecht is dat?

Lees meer
Nicole bekent kleur

Ons vizier is gericht op de toekomst. We dromen graag van een schonere wereld waar duurzaam en veilig werken de norm is. Al 30 jaar en nothing changed. Wat doen onze stakeholders om de groene revolutie vorm te geven. Tekstschrijver Nicole bekent kleur.

 

 

Lees meer
Dana - testimonial Eco-Point
Duurzame ontvetters? “Dat kan niet werken”

“Medewerkers in de spuiterij en in de werkplaats geloofden niet in duurzame ontvetters. Tot ze er zelf mee gingen werken”.

Lees meer
Wijziging labelling stoffen en producten

De labelling van stoffen wordt steeds strenger. Producten komen hierdoor steeds meer onder een vergrootglas te liggen.

Lees meer
Collega Stefan bekent Kleur - Eco-Point
Collega Stefan bekent kleur

Werken aan een schonere wereld waar duurzaam en veilig werken de norm is. Hoe geven onze stakeholders vorm aan de groene revolutie. Collega Stefan bekent kleur.

Lees meer
Veilig ontvetten met E.P. Bio Degreaser

Hydrauliek olie verwijderen met een gevaarsymboolvrij product? Het kan! Laborant Stefan was te gast bij Dieseko Group BV en demonstreert de krachtige ontvettende werking van E.P. Bio Degreaser.

Lees meer
Het blauwe goud, hoe lang nog vanzelfsprekend?

Woensdag 28 september is het de Nationale kraanwaterdag. Nederlandse drinkwaterbedrijven zetten zich gezamenlijk in om het drinken van kraanwater te stimuleren op basisscholen.

Lees meer
Gevaarsymboolvrij, wat betekent dat nu eigenlijk? - Eco-Point
Gevaarsymboolvrij. Wat betekent dat nu eigenlijk?

Een groot deel van de reinigingsoplossingen van Eco-Point zijn gevaarsymboolvrij. Wat betekent dat nu eigenlijk?

Lees meer
Veritex - testimonial Eco-Point
Eindelijk een goed en veilig alternatief voor aceton!

Aceton staat al decennialang op onze wensenlijst om te vervangen. Deze oplossing hadden we nooit verwacht!

Lees meer
Graffiti verwijderen - Eco-Point
Graffiti verwijderen: zo pak je dat aan

Graffiti. Voor de een meer dan een hobby, voor de ander een doorn in het oog. Het verwijderen van graffiti op trams, treinen en viaducten is een knappe klus. Het kost veel tijd en er blijft achteraf  dikwijls een lelijke schaduwplek achter.

Lees meer
Wat is Aceton? - Eco-Point
Wat is aceton?

We kennen het allemaal. Het is een veelgebruikt oplosmiddel. Helder als water, maar zeer brandbaar en vluchtig. Qua geur hebben de meeste gebruikers er geen prettige associaties bij.

Lees meer
Collega Tom bekent kleur

Samen met onze stakeholders werken we dag in dag uit aan het bereiken van een schone, duurzame en veilige omgeving. Hoe geeft collega Tom vorm aan de groene revolutie?

Lees meer
Herman Engineering - testimonial Eco-Point
Matrijzen reinigen in ultrasoonbad

“Een perfecte milieuvriendelijke oplossing voor gebruik in het ultrasoonbad”

 

Lees meer
PU Reinigen - Eco-Point
PU reinigen, doe het veilig

PU (of PUR), het lijkt ideaal spul: het is eenvoudig aan te brengen en werkt uitstekend als opvuller en isolatiemateriaal. Er kleven helaas ook ecologische nadelen aan. Wel eens geprobeerd bijvoorbeeld, om uitgeharde PUR te verwijderen? Precies. Daarom ontwikkelde Eco-Point een veilige, schone oplossing: MultiNext 600.

Lees meer
Collega Birgit bekent kleur

Samen met onze stakeholders werken we dag in dag uit aan het bereiken van een schone, duurzame en veilige omgeving. We vroegen collega Birgit hoe zij vorm geeft aan de groene revolutie.

Lees meer
Schoon zonder milieubelasting

“Het product Ecoatex bleek een gouden greep”. Aan het woord is Elsbeth van de Laar, eigenaar en oprichter van Kleurstuc.

Lees meer
Handhygiëne op orde?

Let op; we gebruiken weer vaker een handgel om te desinfecteren maar vele bevatten gevaarlijke stoffen als Ethanol, volgens de CRM-lijst van het RIVM een kankerverwekkende stof. Wij bieden een veilig alternatief.

Lees meer
Geweldig dat we thinner en koudontvetter hebben vervangen
Lees meer
Eco-Point - Ons laboratorium
Staat uw RI & E veilig op groen?
Lees meer
Collega Gaius bekent kleur

Ons vizier is gericht op de toekomst. We dromen graag van een schonere wereld waar duurzaam en veilig werken de norm is. Al 30 jaar en nothing changed. Wat doen onze stakeholders om de groene revolutie vorm te geven. Collega Gaius bekent kleur.

Lees meer
Social aflevering 8
Eco-Point social aflevering 8

Check, check, dubbelcheck. Innovators zoals jij weten dat kwaliteit key is als je het verschil wilt maken. Laborant Stefan Lambrechts over kwaliteitsborging in het hart van de organisatie.

Lees meer
Social aflevering 7
Eco-Point social aflevering 7

Veilige alternatieven voor aceton en thinner. Gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Laborant Stefan Lambrechts vertelt welke reststromen Eco-Point hiervoor gebruikt.

Lees meer
Social aflevering 6
Eco-Point social aflevering 6

Veiligheid, gezondheid en milieu staan gelukkig steeds vaker hoog op de agenda bij bedrijven. Maar het kan wel nog beter, veiliger en duurzamer. Stefan Lambrechts, laborant bij Eco-Point, legt het belang uit van werken met veilige reinigingsoplossingen.

Lees meer
social aflevering 5
Eco-Point social aflevering 5

Als toekomstmakers binnen de industriële reinigingsoplossingen zijn we de standaard geworden voor verantwoord ondernemen en duurzame productinnovaties: we geven de groene revolutie vorm. Dat is nodig want we leven in een tijd die roept om verandering. Onze drie C’s vormen hierin de basis.

Lees meer
Social aflevering 4
Eco-Point social aflevering 4

We maken bedrijven en organisaties graag bewust van de risico’s van het werken met gevaarlijke stoffen.

Lees meer
Collega Ronald bekent kleur

Ons vizier is gericht op de toekomst. We dromen graag van een schonere wereld waar duurzaam en veilig werken de norm is. Al 30 jaar en nothing changed. Wat doen onze stakeholders om de groene revolutie vorm te geven. Collega Ronald bekent kleur.

Lees meer
Een veilige alternatief voor thinner, het leek onmogelijk

Zelfs Thinner hebben we kunnen vervangen, wat eerst onmogelijk leek.

 

Lees meer
Onze consumentenlijn Anura is live! - Duurzame schoonmaakmiddelen voor thuis
Onze consumentenlijn Anura is live!

Anura, de consumentenlijn van Eco-Point is live! Anura is er voor de bewuste consument die waarde hecht aan een duurzaam huishouden. Eenvoudig te bestellen in de Anura webshop.

Lees meer
lijm verwijderen
Stage Human Resource Management

Heb jij oog voor duurzaamheid en ben jij op zoek naar een actieve meewerkstage waar je in een dynamische omgeving aan de slag gaat met de modernisering en actualisatie van het personeelsreglement en ons functiehuis. Dan is een stage bij Eco-Point echt iets voor jou.

Lees meer
Duurzaam produceren

We dromen van een wereld waar veilig werken de norm is. Met duurzaam geproduceerde producten. Dat is de reden dat we reststromen gebruiken voor onze reinigingsproducten.

Lees meer
Isega logo
Isega certificaat

Isega is een onafhankelijk Duits onderzoeksinstituut en geeft certificaten uit bij geschiktheid van reinigingsproducten voor de voedingsmiddelenindustrie.

Lees meer
Ferry aflevering 3
Eco-Point social aflevering 3

“Elk mens heeft een eigen verantwoordelijkheid” Ferry heeft die genomen door met Eco-Point milieuvriendelijke en veilige reinigingsoplossingen te ontwikkelen.

 

Lees meer
Video stefan
Eco-Point Social aflevering 2

Ontmoet Stefan Lambrechts, een van de laboranten van Eco-Point. Een belangrijke spil in ons web en medeverantwoordelijk voor onze eigen productie van ecologische reinigingsoplossingen.

Lees meer
logo van venrooy
Mensen beschermen, afval- en opslagkosten verminderen

Aan het woord is René van Venrooy Van Venrooy Utility Vehicles in Oss. Zij produceren al ruim 25 jaar speciale voertuigen.

Lees meer
verzend en retour beleid
Eco-Point Social aflevering 1

Dit is de eerste video van een reeks waarin wij meer over Eco-Point willen vertellen. In deze eerste aflevering vertelt Ferry Samuels, oprichter van Eco-Point, meer over het ontstaan van Eco-Point en zijn intrinsieke motivatie voor het duurzaam ondernemen.

Lees meer
Stage marketing & communicatie
Stage Marketing & Communicatie

Bij ons draait marketing niet alleen om producten, het gaat om een ​​betere, duurzamere toekomst. Ben jij klaar om de wereld te laten zien dat milieubewuste keuzes sexy kunnen zijn? Dan ben jij de meewerkstagiair(e) die we zoeken!

Lees meer
stage mechanisch
Stage Mechanisch Operator

Heb jij oog voor duurzaamheid en ben jij op zoek naar een actieve meewerkstage waar je in een dynamische omgeving aan de slag gaat als mechanisch operator, dan is een stage bij Eco-Point echt iets voor jou.

Lees meer
ferry samuaels
‘Een peuter met een missie: het verhaal van Ferry Samuels, CEO Eco-Point.’

Het verhaal van Eco-Point vindt zijn oorsprong aan de waterkant. Als klein en jong mannetje speelt Ferry vlakbij zijn huis aan de waterkant en is hij gefascineerd door de krioelende kikkervisjes in de sloot.

Lees meer
ecoolant
Plantaardig koelsmeermiddel Ecoolant NF
Lees meer
Wat doet de schildersziekte (OPS) met u en uw omgeving?
Lees meer
Gezond en veilig werken in 60 seconden
Lees meer
Quick Scan
Quickscan: in kaart brengen gevaarlijke stoffen
Lees meer
vos vrije plamuurmesreiniger
VOS-vrije plamuurmesreiniger
Lees meer
vervanger thinner auto
Vervanger Thinner Autoschadeherstel
Lees meer
Kitverwijderaar jachtbouw: Natusol
Lees meer
Biosafe
Biosafe, krachtige ontvetter zonder labeling
Lees meer
Ecosem - vloerreiniger
Ecosem – vloerreiniger (video)
Lees meer
Ecosol 100, reiniger/ontvetter voor in ontvetbak
Lees meer
Bio Power: waterverdunbare ontvetter
Lees meer
Remosolv Plus, veilig afbijtmiddel/plamuurmes reiniger
Lees meer
Montage ontvetbak
Lees meer
E.P. Power NF
Lees meer
Stiftentest
Lees meer
Glasprox en Hyprox
Lees meer
Reinigen en ontvetten met ontvetbak
Lees meer
Thinner vervangen door veilige alternatieven
Lees meer
Solveco Special: inktverwijderaar
Lees meer
henco logo
Gemak, tijdwinst en kostenbesparing

Henco Industries NV in Herentals, is een bedrijf dat buizen, koppelingen en fittingen maakt voor de installatie van sanitair en verwarming.

Lees meer
logo fam
Enorme (tijd)winst door gebruik Eco-Point producten

“Wij zochten in eerste instantie goede producten voor onze wasmachines, producten om RVS te reinigen en op te blinken.

Lees meer
optimum logo
Verwijderen van o.a. lijmen in flexo rotatiedrukkerijen

OPTIMUM GROUP™ is een veelzijdige groep drukkerijen gespecialiseerd op het gebied van UV Flexo rotatiedruk en digitaal drukwerk. ASQ maakt deel uit van de OPTIMUM GROUP™.

Lees meer
polyplastic logo
Meedenken, ontzorgen en kosten besparen

Polyplastic is een toeleverancier van de caravan en camper industrie. Al meer dan 50 jaar dragen zij diverse oplossingen aan voor fabrikanten van vrijetijdsvoertuigen variërend van vensters tot zonnedaken en luiken. Zij maken PMMA glasramen, ook wel (poly-)acryl genoemd.

Lees meer
Ijssel logo
Slimme oplossingen bij ontvetten

IJssel is een kennisbedrijf met bedrijfskundigen, engineers en monteurs. Ze werken met hoofd, hart en handen. En ze hebben het lef en de creativiteit om kennis om te zetten voor slimme oplossingen. Ook als het gaat om ontvetten.

Lees meer
polyplastic logo
Meedenken, ontzorgen en kosten besparen

Polyplastic is een toeleverancier van de caravan en camper industrie. Al meer dan 50 jaar dragen zij diverse oplossingen aan voor fabrikanten van vrijetijdsvoertuigen variërend van vensters tot zonnedaken en luiken. Zij maken PMMA glasramen, ook wel (poly-)acryl genoemd.

Lees meer
vervanger aceton
Vervanger voor aceton

Bij Steurs verfijnen ze hun expertise op het gebied van prepress, premedia en design en dit doen ze al 70 jaar. Toen Steurs van Antwerpen naar Wijnegem verhuisde was dit hét moment om nog veiliger en innovatiever te gaan werken.

Lees meer
Hoestscherm reiniger
Reiniger hoestschermen plexiglas

Schermen van lexaan, polycarbonaat, plexiglas en perspex zijn transparante schermen en worden momenteel veel ingezet ter bescherming van medewerkers en klanten tegen besmetting van corona. Deze hoestschermen of scheidingswanden zijn (helaas) bijna al niet meer weg te denken in winkels en supermarkten.

Lees meer