Betaal veilig en snel met iDeal

Een product uitproberen?

Remosolv Plus, ik zou nooit meer met iets anders willen werken

“Ik snap niet dat mensen nog met thinner werken’’. Aan het woord is Stefan IJzendoorn, autoschade specialist bij IJzendoorn.

Geen thinnerdampen meer

“Voorheen gebruikten wij voor het reinigen van onze plamuurmessen thinner.

Maar omdat thinnerdampen zo schadelijk zijn voor mensen en voor het milieu, ben ik op zoek gegaan naar een veilig alternatief. Ik wilde die dampen niet langer dagelijks inademen. De risico’s voor de gezondheid en kans op OPS (schildersziekte) zijn te groot”.

Zuinig en gevaarsymboolvrij

“Zo ben ik in contact gekomen met Eco-Point en na een paar demo’s bleek al snel dat Remosolv Plus een perfecte vervanger van thinner is. Het werkt super goed voor het verwijderen van plamuur en het is een product zonder gevaarsymbolen. Ik was aangenaam verrast door de milde geur.

Het is in eerste instantie wat duurder in aanschaf, maar het is VOS-vrij en dus niet vluchtig. Hierdoor is het zeer zuinig in gebruik en ben ik aan het eind van de rit ongeveer hetzelfde kwijt als voorheen. Ik zou nooit meer met iets anders willen werken”.

Testen verfspuitreiniger

“Op een forum deel ik ook mijn goede ervaringen over Remosolv Plus. Daar las ik een goede recensie over Ecoatex.  Momenteel testen we met E.P. Proplex en Ecoatex voor het reinigen van de verfspuiten. Dit zijn ook producten zonder gevaarsymbolen.

Zo maken we onze werkplaats steeds duurzamer”.

Paul Konings, directeur Holonite, bekent kleur

“Ik ben er overigens van overtuigd dat de bedrijven die nog steeds niet verantwoord omgaan met hun grondstoffen of omgeving op termijn geen bestaansrecht hebben. Dus ga aan de slag voordat je echt spijt krijgt…” Paul Konings bekent kleur!

Lees meer
Unieke Stap in Duurzaamheid – Regeneratie van Eco-Point Reinigingsoplossingen!

Met trots presenteren we onze nieuwste innovatie: regeneratie van onze Eco-Point reinigingsoplossingen, in samenwerking met onze partner Remat. Deze baanbrekende ontwikkeling combineert kostenbesparing met duurzaamheid op een unieke manier.

Lees meer
Ecosem: een doorbraak voor veilig reinigen bij Mourik Services

“Bij ons draait het om veilig en effectief schoonmaken met minimale schade aan het milieu. Ecosem voldeed niet alleen aan onze normen, maar overtrof deze zelfs”.~Aad Campfens, magazijn beheerder bij Mourik Services Regio Noord ~

Lees meer