Betaal veilig en snel met iDeal

Een product uitproberen?

Remosolv Plus, ik zou nooit meer met iets anders willen werken

“Ik snap niet dat mensen nog met thinner werken’’. Aan het woord is Stefan IJzendoorn, autoschade specialist bij IJzendoorn.

Geen thinnerdampen meer

“Voorheen gebruikten wij voor het reinigen van onze plamuurmessen thinner.

Maar omdat thinnerdampen zo schadelijk zijn voor mensen en voor het milieu, ben ik op zoek gegaan naar een veilig alternatief. Ik wilde die dampen niet langer dagelijks inademen. De risico’s voor de gezondheid en kans op OPS (schildersziekte) zijn te groot”.

Zuinig en gevaarsymboolvrij

“Zo ben ik in contact gekomen met Eco-Point en na een paar demo’s bleek al snel dat Remosolv Plus een perfecte vervanger van thinner is. Het werkt super goed voor het verwijderen van plamuur en het is een product zonder gevaarsymbolen. Ik was aangenaam verrast door de milde geur.

Het is in eerste instantie wat duurder in aanschaf, maar het is VOS-vrij en dus niet vluchtig. Hierdoor is het zeer zuinig in gebruik en ben ik aan het eind van de rit ongeveer hetzelfde kwijt als voorheen. Ik zou nooit meer met iets anders willen werken”.

Testen verfspuitreiniger

“Op een forum deel ik ook mijn goede ervaringen over Remosolv Plus. Daar las ik een goede recensie over Ecoatex.  Momenteel testen we met E.P. Proplex en Ecoatex voor het reinigen van de verfspuiten. Dit zijn ook producten zonder gevaarsymbolen.

Zo maken we onze werkplaats steeds duurzamer”.

Proleco NF: De Nieuwe Standaard in Handhygiëne

We hebben geweldig nieuws: we hebben een geüpgrade Proleco NF handzeep ontwikkeld! Deze industriële handzeep is speciaal ontwikkeld om vervuilde handen efficiënter en snel schoon te maken, zonder afbreuk te doen aan het verzorgende karakter.

Lees meer
Ultrasoon Reiniging - Variclean - Eco-Point
🔊 Samen Sterker in Ultrasoon Reiniging

De synergie tussen onze geavanceerde reinigingsoplossingen en de expertise van Variclean heeft de lat voor ultrasoon reiniging in Nederland en Duitsland hoger gelegd. Ontdek onze ultrasoon reinigingstoepassingen, allemaal vrij van gevaarsymbolen.

Lees meer
Hoe Eco-Point bijdraagt aan SDG 3 - Eco-Point
Hoe Eco-Point bijdraagt aan SDG 3

SDG 3, het derde Duurzame Ontwikkelingsdoel van de Verenigde Naties, richt zich op een goede gezondheid en welzijn voor iedereen. Lees hier hoe Eco-Point bijdraagt aan SDG 3.

Lees meer