Betaal veilig en snel met iDeal

Een product uitproberen?

Erwin Simons, Technisch Directeur van Versteden BV, bekent kleur

Mijn bijdrage aan de groene revolutie:

Ik ben altijd wel “groen” geweest. Ik rijd bijvoorbeeld al 11 jaar elektrisch. De eerste 5 jaar hybride en de laatste 6 jaar volledig elektrisch. Ook heb ik mijn vrouw kunnen overtuigen en rijdt zij alweer ruim 5 jaar elektrisch. Verder heb ik thuis geen gas en ben ik helemaal zelfvoorzienend door middel van zonnepanelen.

Zakelijk proberen we ook zo groen mogelijk te denken en te handelen. Onze kernwaarden zijn niet voor niets “Samen duurzaam verbinden”. Het begint al bij de producten die we leveren, namelijk composiet leidingsystemen. Composieten hebben een relatief lage uitstoot van CO2 ten opzichte van bijvoorbeeld staal en gaat daarnaast erg lang mee waardoor ze een interessante Total Cost of Ownership hebben. Ook zijn de materialen relatief licht en zijn ze corrosiebestendig waardoor er na montage geen onderhoud zoals coating meer nodig is.

Op ons bedrijf hebben we daar waar kan ook lage temperatuurverwarming en hebben we bijvoorbeeld alleen maar LED verlichting. We willen graag zonnepanelen plaatsen maar door de netcongestie mogen we momenteel nog niet terug leveren op het net.

We zijn er ook trots op dat we “Groene Pluim” drager zijn.

Mijn groene spijt:

We gaan binnenkort een extra productiehal plaatsen, in de hoop volledig van gasloos en zo veel mogelijk zelfvoorzienend voor deze nieuwe locatie te zijn. Echter, de realiteit van netcongestie weerhoudt ons ervan deze droom te verwezenlijken. Met een zwaar gemoed moeten we nu een gasaansluiting aanvragen voor de verwarming van onze gebouwen. Deze compromis voelt niet alleen verkeerd, maar ook oneerlijk in onze inzet voor duurzaamheid.

Mijn groene aanrader:

We moeten collectief streven naar een betere wereld voor toekomstige generaties. Bewustwording van onze dagelijkse impact is essentieel. Het maken van groenere keuzes, hoe klein ook, is een stap in de goede richting. Denk aan je vervoer, voeding, aankopen en meer. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat dit niet alleen een positieve impact heeft, maar ook een gevoel van voldoening geeft.

Ecosem: een doorbraak voor veilig reinigen bij Mourik Services

“Bij ons draait het om veilig en effectief schoonmaken met minimale schade aan het milieu. Ecosem voldeed niet alleen aan onze normen, maar overtrof deze zelfs”.~Aad Campfens, magazijn beheerder bij Mourik Services Regio Noord ~

Lees meer
“Eindelijk één product om alles te ontvetten en reinigen!”

“Als een toonaangevend bedrijf in de funderingsmarkt, is het voor ons van vitaal belang om voortdurend te streven naar duurzame oplossingen die niet alleen onze activiteiten verbeteren, maar ook bijdragen aan een schonere en veiligere omgeving. Aan het woord is Erik van Ballegooijen, Voorman Trilblokken bij Dieseko”.

Lees meer
Ecomano NF
🎉 Ontdek de Nieuwe Ecomano NF: Krachtige Reiniging, Verzorging én Scrub-effect met Walnootschalen! 🎉

We hebben goed nieuws: onze industriële handzeep Ecomano heeft een upgrade gekregen!

 

Lees meer