Betaal veilig en snel met iDeal

Een product uitproberen?

Thinner vervangen door veilige alternatieven

Een van onze klanten, Autoclean- en Schadeherstelcentre Framit, heeft daarom thinner vervangen voor een veilig alternatief. Thinner is een vluchtig oplosmiddel en kan bij langdurig gebruik schadelijk zijn. Eco-Point heeft hier alternatieven voor ontwikkeld ZONDER GEVARENSYMBOLEN. Biosafe RTU en Ecoatex voor het verwijderen van lijmresten en het reinigen van de spuitcabine. Verwijderen van verfresten en ontvetten van plaatwerk. Remosolv Plus wordt ingezet voor het reinigen van plamuurmessen.

Product Manager Jacco bekent kleur

Zelf heb ik niet echt het idee dat ik super groen ben, maar stiekem heeft het er altijd al wel ingezeten. Mijn tijd in het milieulab heeft de basis gegeven voor wat ik nu doe.

Lees meer
Jurgen van den Heuvel bekent kleur

“Investeren in groene energie, had ik dat maar eerder gedaan”Jurgen van den Heuvel, eigenaar PION evenementen, bekent kleur.

Lees meer
Proleco NF Handzeep: een stap vooruit in handhygiëne

Als teamleider bij De Back Coatings ben ik voortdurend op zoek naar hoogwaardige producten voor het welzijn van onze medewerkers. We hebben kennis gemaakt met de geüpgrade Proleco NF handzeep en ik ben erg onder de indruk.

Lees meer