Betaal veilig en snel met iDeal

Een product uitproberen?

E.P. Scalex: duurzame ontkalker in Resilux’s Productieproces

Resilux is een voorloper op het gebied van innovatie en gespecialiseerd in de productie en recyclage van PET preforms en flessen voor diverse toepassingen, waaronder water en frisdranken. PET (polyethyleentereftalaat) is een veelzijdig materiaal en makkelijk te recycleren. Resilux zet de grondstof opnieuw in voor nieuwe preforms en flessen en zo maken zij de kringloop rond. In hun productieprocessen gebruiken zij ecologisch verantwoorde reinigingsoplossingen.

Enorme Tijdsbesparing met E.P. Scalex

In de productieomgeving van Resilux worden de koelingen van de spuitgietmachines en van de matrijzen regelmatig gespoeld met E.P. Scalex, meestal wanneer er problemen worden opgemerkt. Eddy Smet, health & safety advisor bij Resilux, werkt al sinds 2003 met E.P. Scalex. E.P. Scalex is een ecologische ontkalker met kleurindicator. Hij benadrukt de aanzienlijke tijdsbesparing die wordt gerealiseerd met E.P. Scalex. “De tijdsbesparing is echt een groot voordeel. Met een eenvoudige kleurindicatie van rood naar geel is het snel te controleren of de ontkalking van de koelkanalen naar tevredenheid is gelukt, wat bijdraagt aan een efficiënter proces. Ook in gesloten watersystemen kan corrosie- en kalkvorming optreden en bewijst E.P. Scalex zijn effectiviteit en betrouwbaarheid”.

Duurzame Kalkoplosser

“Wat E.P. Scalex onderscheidt, is niet alleen het vermogen om kalk- en corrosieaanslag effectief te verwijderen. Het is ook een veilig en ecologische verantwoord product. De biologisch afbreekbare formule, samengesteld uit natuurlijke grondstoffen, maakt het een revolutionair alternatief voor traditionele, milieubelastende ontkalkers op basis van agressieve zuren. Dit draagt bij aan ons streven naar duurzaamheid in al onze processen”.

Partnerschap

“De producten van Eco-Point zijn uniek in hun vakgebied. Als klant ben ik super blij met hun innovatieve oplossingen en trots op onze partnerschap. Samen zetten we ons in voor een wereld die groener en veiliger is”.

Ecosem: een doorbraak voor veilig reinigen bij Mourik Services

“Bij ons draait het om veilig en effectief schoonmaken met minimale schade aan het milieu. Ecosem voldeed niet alleen aan onze normen, maar overtrof deze zelfs”.~Aad Campfens, magazijn beheerder bij Mourik Services Regio Noord ~

Lees meer
“Eindelijk één product om alles te ontvetten en reinigen!”

“Als een toonaangevend bedrijf in de funderingsmarkt, is het voor ons van vitaal belang om voortdurend te streven naar duurzame oplossingen die niet alleen onze activiteiten verbeteren, maar ook bijdragen aan een schonere en veiligere omgeving. Aan het woord is Erik van Ballegooijen, Voorman Trilblokken bij Dieseko”.

Lees meer
Ecomano NF
🎉 Ontdek de Nieuwe Ecomano NF: Krachtige Reiniging, Verzorging én Scrub-effect met Walnootschalen! 🎉

We hebben goed nieuws: onze industriële handzeep Ecomano heeft een upgrade gekregen!

 

Lees meer