Betaal veilig en snel met iDeal

Een product uitproberen?

Oprechte duurzaamheid

In het eerste gesprek werd snel duidelijk dat Eco-Point een professionele partner is met een gelijkgestemde missie en visie.  Thijs Laan van bouwatelier Fiction Factory vertelt waarom zij kiezen voor duurzame producten.

Thijs: ” Na het eerste gesprek werd snel duidelijk dat Eco-Point een professionele partner is met een gelijkgestemde missie en visie. Het produceren vanuit visie naar innovatieve producten is een van de overeenkomsten tussen Fiction Factory en Eco-Point. Conventioneel reinigingsmateriaal zoals spuitbussen met vlambare materialen en flessen met gevaarlijk oplosmiddelen zijn helaas nog steeds gemeengoed. Veiligheid en duurzaamheid moet echt zijn, en de producten behoren goed te werken. Daarom kiezen wij voor de duurzame producten en de service van Eco-Point.  Door onze samenwerking zijn de schadelijke reinigers in kaart gebracht en vervangen door veiliger materiaal zoals Safeco Fresh, E.P. Hyprox en Ecosan. Safeco Fresh is een gevaarsymboolvrije ontvetter, E.P. Hyprox een geconcentreerde glas- en interieurreiniger en Ecosan een verantwoorde sanitairreiniger.”

Fiction Factory werkplaats - Eco-Point Testimonials
Fiction Factory werkplaats – foto en © Yvonne Witte

Fiction Factory werd in 1989 opgericht als theatergezelschap. Wat begon als een tweemanszaak (met één accuboormachine en een decoupeerzaag) is uitgegroeid tot een zeer professionele en goed geoutilleerde bouwstudio. Fiction Factory maakt alles wat je maar kunt bedenken: tentoonstellingen, winkelinterieurs, kantoren en restaurants, maar ook ingewikkelde eenmalige producties en stands. Ook maken zij in hun werkplaats in Amsterdam meubels waar ze in geloven. Plus een uniek, verplaatsbaar huis, het Wikkelhouse.  Ze hebben de ambitie om dit allemaal zo duurzaam mogelijk te doen en ontwikkelen zich momenteel sterk in duurzame en circulaire projecten. Thijs Laan is bij Fiction Factory het aanspreekpunt voor Eco-Point.

Alleen samen met onze stakeholders geven we de groene revolutie vorm. Daarom stelt Eco-Point u heel graag in de gelegenheid haar producten te testen. Gewoon bij u op de werkvloer. Geef hier aan waar u naar op zoek bent en ontvang een gratis testflacon.

 

 

Ecosem: een doorbraak voor veilig reinigen bij Mourik Services

“Bij ons draait het om veilig en effectief schoonmaken met minimale schade aan het milieu. Ecosem voldeed niet alleen aan onze normen, maar overtrof deze zelfs”.~Aad Campfens, magazijn beheerder bij Mourik Services Regio Noord ~

Lees meer
“Eindelijk één product om alles te ontvetten en reinigen!”

“Als een toonaangevend bedrijf in de funderingsmarkt, is het voor ons van vitaal belang om voortdurend te streven naar duurzame oplossingen die niet alleen onze activiteiten verbeteren, maar ook bijdragen aan een schonere en veiligere omgeving. Aan het woord is Erik van Ballegooijen, Voorman Trilblokken bij Dieseko”.

Lees meer
Ecomano NF
🎉 Ontdek de Nieuwe Ecomano NF: Krachtige Reiniging, Verzorging én Scrub-effect met Walnootschalen! 🎉

We hebben goed nieuws: onze industriële handzeep Ecomano heeft een upgrade gekregen!

 

Lees meer