Betaal veilig en snel met iDeal

Een product uitproberen?

Oprechte duurzaamheid

In het eerste gesprek werd snel duidelijk dat Eco-Point een professionele partner is met een gelijkgestemde missie en visie.  Thijs Laan van bouwatelier Fiction Factory vertelt waarom zij kiezen voor duurzame producten.

Thijs: ” Na het eerste gesprek werd snel duidelijk dat Eco-Point een professionele partner is met een gelijkgestemde missie en visie. Het produceren vanuit visie naar innovatieve producten is een van de overeenkomsten tussen Fiction Factory en Eco-Point. Conventioneel reinigingsmateriaal zoals spuitbussen met vlambare materialen en flessen met gevaarlijk oplosmiddelen zijn helaas nog steeds gemeengoed. Veiligheid en duurzaamheid moet echt zijn, en de producten behoren goed te werken. Daarom kiezen wij voor de duurzame producten en de service van Eco-Point.  Door onze samenwerking zijn de schadelijke reinigers in kaart gebracht en vervangen door veiliger materiaal zoals Safeco Fresh, E.P. Hyprox en Ecosan. Safeco Fresh is een gevaarsymboolvrije ontvetter, E.P. Hyprox een geconcentreerde glas- en interieurreiniger en Ecosan een verantwoorde sanitairreiniger.”

Fiction Factory werkplaats - Eco-Point Testimonials
Fiction Factory werkplaats – foto en © Yvonne Witte

Fiction Factory werd in 1989 opgericht als theatergezelschap. Wat begon als een tweemanszaak (met één accuboormachine en een decoupeerzaag) is uitgegroeid tot een zeer professionele en goed geoutilleerde bouwstudio. Fiction Factory maakt alles wat je maar kunt bedenken: tentoonstellingen, winkelinterieurs, kantoren en restaurants, maar ook ingewikkelde eenmalige producties en stands. Ook maken zij in hun werkplaats in Amsterdam meubels waar ze in geloven. Plus een uniek, verplaatsbaar huis, het Wikkelhouse.  Ze hebben de ambitie om dit allemaal zo duurzaam mogelijk te doen en ontwikkelen zich momenteel sterk in duurzame en circulaire projecten. Thijs Laan is bij Fiction Factory het aanspreekpunt voor Eco-Point.

Alleen samen met onze stakeholders geven we de groene revolutie vorm. Daarom stelt Eco-Point u heel graag in de gelegenheid haar producten te testen. Gewoon bij u op de werkvloer. Geef hier aan waar u naar op zoek bent en ontvang een gratis testflacon.

 

 

Collega Fleur bekent kleur - Eco-Point
Collega Fleur bekent kleur

Werken aan een schone, duurzame en veilige omgeving, samen met onze stakeholders. Hoe geeft collega Fleur vorm aan de groene revolutie? Lees het in ons blog.

Lees meer
Testimonial Autoschade Specialist IJzendoorn - Eco-Point
Remosolv Plus, ik zou nooit meer met iets anders willen werken

“Ik snap niet dat mensen nog met thinner werken’’. Aan het woord is Stefan IJzendoorn, autoschade specialist bij IJzendoorn.

Lees meer
Alpla Testimonial Eco-Point
Van 15 spuitbussen remreiniger naar 1 flacon Safeco Fresh

Alpla heeft veilig en ecologisch werken al jaren hoog op de agenda staan. Sinds 2009 zijn we daarom de samenwerking met Eco-Point aangegaan. Vooral voor de matrijzenreiniging hebben we jaren gebruik gemaakt van Duposolv”. Aan het woord is Nico Dedapper, Maintenance Manager bij Alpla Group.

Lees meer