Betaal veilig en snel met iDeal

Een product uitproberen?

Collega Ronald bekent kleur

Ons vizier is gericht op de toekomst. We dromen graag van een schonere wereld waar duurzaam en veilig werken de norm is. Al 30 jaar en nothing changed. Wat doen onze stakeholders om de groene revolutie vorm te geven. Collega Ronald de Boer bekent kleur.

Groene revolutie: ik investeer graag in kwaliteit, wat zich in de meeste gevallen ook vertaalt naar duurzaam. Een betere kwaliteit is niet alleen goed voor het milieu; het gaat ook veel langer mee. Een fiets die binnen no-time onder je wegroest of gereedschap dat na één keer gebruiken al verbogen is, beiden zijn niet duurzaam. Ook eet ik maar 2x per week vlees en ben ik heel bewust minder lang gaan douchen. Puur om water en energie te besparen. Al betrap ik me er op dat ik dit niet altijd doe als ik op vakantie ben bijvoorbeeld. Dat is wel een verbeterpunt.

Groene spijt: ik verzuim uit gemak weleens het afval goed te scheiden.

Groene aanrader: een douchecoach. Dat is een zandlopertje of wekker voor in de douche dat laat weten wanneer je er 5 minuten onder staat. Het maakt je bewust hoe lang je doucht en hoeveel liter water je verbruikt. Zeer relevant in deze tijd. En geef zelf het goede voorbeeld. Thuis, bij je sportclub. Kinderen leren door gedrag te kopiëren. Zo maken we de volgende generaties bewust.

Testimonial Resilux - Eco-Point
E.P. Scalex: duurzame ontkalker in Resilux’s Productieproces

Wat E.P. Scalex onderscheidt, is niet alleen het vermogen om kalk- en corrosieaanslag effectief te verwijderen. Het is ook een veilig en ecologisch verantwoord product.

Lees meer
Een Groene Held in Ons Lab: De Suikerbiet!

Het begint natuurlijk op de zonovergoten velden, waar de nederige suikerbiet gedijt. Maar de magie ontvouwt zich pas wanneer deze suikerbiet zijn weg vindt naar ons laboratorium, waar het transformeert tot een krachtig wapen tegen industriële vervuiling!

Lees meer
Erwin Simons - Vesteden BV - Bekent Kleur
Erwin Simons, Technisch Directeur van Versteden BV, bekent kleur

Met een zwaar gemoed moeten we nu een gasaansluiting aanvragen voor de verwarming van onze gebouwen.

Lees meer