Betaal veilig en snel met iDeal

Een product uitproberen?

Een Groene Held in Ons Lab: De Suikerbiet!

Het begint natuurlijk op de zonovergoten velden, waar de nederige suikerbiet gedijt. Maar de magie ontvouwt zich pas wanneer deze suikerbiet zijn weg vindt naar ons laboratorium, waar het transformeert tot een krachtig wapen tegen industriële vervuiling!

Een toewijding van meer dan drie decennia: duurzame reinigingsoplossingen

Al meer dan drie decennia zijn we toegewijd aan het ontwikkelen van reinigingsoplossingen die niet alleen effectief zijn, maar ook vriendelijk voor het milieu. En dat is waar de suikerbiet in het spel komt.

De kracht van natuurlijke ingrediënten: melkzuur uit suikerbieten

In onze zoektocht naar natuurlijke en duurzame ingrediënten, hebben we ontdekt dat de suikerbiet veel in zijn mars heeft. Door een zorgvuldig proces wordt het krachtige melkzuur uit de suikerbiet gewonnen. Dit melkzuur, met zijn natuurlijke ontkalkende eigenschappen, vormt de kern van onze innovatieve kalkverwijderaars zoals E.P. Scalex en Ecosem.

Een stap naar een schonere, groenere toekomst

Maar ons verhaal gaat verder dan alleen de productie van reinigingsmiddelen. Het gaat over het omarmen van een filosofie van duurzaamheid in alles wat we doen. Door suikerbieten te gebruiken als bron van natuurlijk zuur, verminderen we niet alleen onze afhankelijkheid van agressieve chemicaliën, maar zetten we ook een stap richting een schonere, groenere toekomst.

Het gebruik van E.P. Scalex en Ecosem: een keuze voor duurzaamheid

Het gebruik van E.P. Scalex en Ecosem is niet alleen een keuze voor effectieve reiniging; het is een keuze voor duurzaamheid en verantwoordelijkheid. Het is een beslissing om de kracht van de natuur te omarmen en samen te werken aan een wereld die niet alleen schoon is, maar ook gezond en veerkrachtig voor toekomstige generaties.

Samen naar een schonere toekomst: van suikerbiet naar ontkalker

Dus de volgende keer dat u onze producten gebruikt om kalk en industriële vervuiling te verwijderen, weet dan dat u deel uitmaakt van een groter verhaal – het verhaal van de suikerbiet en zijn reis van het veld naar uw bedrijf, en de positieve impact die het heeft op onze planeet. Wij geloven in de kracht van natuurlijke ingrediënten en de mogelijkheid om een verschil te maken. Samen kunnen we de wereld een beetje schoner, groener en duurzamer maken – van suikerbiet naar ontkalker, één stap tegelijk.

Ecosem: een doorbraak voor veilig reinigen bij Mourik Services

“Bij ons draait het om veilig en effectief schoonmaken met minimale schade aan het milieu. Ecosem voldeed niet alleen aan onze normen, maar overtrof deze zelfs”.~Aad Campfens, magazijn beheerder bij Mourik Services Regio Noord ~

Lees meer
“Eindelijk één product om alles te ontvetten en reinigen!”

“Als een toonaangevend bedrijf in de funderingsmarkt, is het voor ons van vitaal belang om voortdurend te streven naar duurzame oplossingen die niet alleen onze activiteiten verbeteren, maar ook bijdragen aan een schonere en veiligere omgeving. Aan het woord is Erik van Ballegooijen, Voorman Trilblokken bij Dieseko”.

Lees meer
Ecomano NF
🎉 Ontdek de Nieuwe Ecomano NF: Krachtige Reiniging, Verzorging én Scrub-effect met Walnootschalen! 🎉

We hebben goed nieuws: onze industriële handzeep Ecomano heeft een upgrade gekregen!

 

Lees meer