Betaal veilig en snel met iDeal

Een product uitproberen?

Kit oplossen zonder aceton!

Mosa Glasgroothandel B.V. is een glasproducent en leverancier in het Limburgse Echt. Meedenken met de klant en de focus op het probleemoplossend vermogen zijn kernwaarden voor het bedrijf. Ook is de ISO 14.001 certificering belangrijk omdat Mosa steeds veiliger en milieuvriendelijker wil werken.

Veilig alternatief voor aceton

Via een aanvraag voor een gratis Testflacon op onze website is Mosa bij Eco-Point terecht gekomen. Nik Römkens van Mosa Glas licht toe: “Wij waren op zoek naar een veilig alternatief voor aceton en andere reinigingsmiddelen om lijmen en kitten op te lossen en te verwijderen van glasoppervlaktes. Door afscheid te nemen van milieubelastende stoffen maken wij onze groene vingerafdruk nog groener.”

Kenniscentrum

Samen problemen oplossen en meedenken met de klant staat ook bij ons hoog in het vaandel. Ons kenniscentrum is hierbij essentieel. Op ons lab zijn verschillende testen gedaan naar het oplossend vermogen op de diverse kitten die worden gebruikt in de glasproductie. Hieruit volgde een adviesrapport en na testen bij Mosa Glas op de werkvloer, en de kitten die zij gebruiken, hebben zij afscheid genomen van hun huidige reinigingsmiddelen. Het veilige, gevaarsymboolvrije alternatief Safeco werd omarmd en dankzij de snelle werking en snelle droogtijd meteen in gebruik genomen!

Onder andere butylkit en twee componenten afdichtingskit werden succesvol verwijderd. Sinds 2021 werkt Mosa Glas met Safeco, een van onze parels wat betreft het vervangen van oplosmiddelen als aceton, thinner en wasbenzine. Vooral voor lijmen en kit toepassingen kan Safeco het werk voor de mensen op uw werkvloer een stuk aangenamer, veiliger én duurzamer maken.

Gratis testflacon

Bent u ook benieuwd naar onze veilige alternatieven voor Aceton? Of bent u nieuwsgierig welke producten u mogelijk kunt vervangen voor duurzame en veilige alternatieven? Neem een kijkje op onze website en vraag een gratis testflacon aan. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste oplossingen en komen graag bij u langs voor een demonstratie.

Nieuw: Safeco Fresh Ecowipes! 🌞
Lees meer
De Kracht van Duurzame Esters in Reinigingsoplossingen

In de wereld van industriële reiniging groeit de noodzaak voor duurzaamheid gestaag. Met toenemende druk om milieuvriendelijke praktijken te omarmen, neemt de vraag naar ecologische reinigingsoplossingen toe.

Lees meer
“Met de Ecowipes hebben we een alles-in-één oplossing gevonden”

De positieve feedback van onze medewerkers bevestigt dat we de juiste keuze hebben gemaakt. Jordan Kolleppel, Magazijn Hoofd bij Van de Kreeke Groep, vertelt over zijn ervaringen met de Ecowipes.

Lees meer