Betaal veilig en snel met iDeal

Een product uitproberen?

Werken bij Eco-Point

Op zoek naar een innovatieve en duurzame baan?

Voor wie komt werken bij Eco-Point is de wereld buiten nét zo belangrijk als binnen onze kantoormuren. Wij zoeken namelijk naar collega’s met een pioniersmentaliteit en die geven om de aarde. Of het nu gaat om een werkplek in onze eco fabriek, in ons laboratorium, achter een van onze bureau’s of in onze buitendienst, wij zoeken collega’s die net zo ambitieus zijn als wij om de wereld om ons heen een stukje veiliger en schoner te maken.

Bij Eco-Point hechten wij veel waarde aan een duurzame samenwerking. Niet alleen met onze klanten maar ook met ons personeel. Wij bieden een comfortabele werkplek met alle faciliteiten die jij nodig hebt om goed je werk te kunnen doen. Bekijk onze vacatures en verras ons met je sollicitatie!

Vacatures

Zoek je een leerzame én duurzame stage?

Ben jij op zoek naar een leuke stage bij een duurzaam bedrijf? Voor verschillende afdelingen in onze organisatie hebben wij ieder half jaar verschillende stageplekken beschikbaar.

Wij bieden een inspirerende stageplaats binnen een leuk team collega’s, waar in een prettige en open sfeer wordt samengewerkt. Wij bieden onze stagiaires een uitstekende stagevergoeding en wij zijn door de stichting ELBHO geaccrediteerd als stagebedrijf voor HBO en WO studenten.

Daarnaast kan je gebruik maken van onze Eco-Point scooter (elektrisch uiteraard), zodat je makkelijk en duurzaam vanuit station Bergen op Zoom naar ons kantoor kunt scooteren.

Een ecologische werkplek

Dertig jaar geleden begonnen onze oprichters met pionieren in een schuurtje. Al snel verhuisden zij naar een eigen lab, waar de eerste veilige onderhouds- en reinigingsoplossingen op basis van biologisch afbreekbare grondstoffen werden geproduceerd. Inmiddels is Eco-Point uitgegroeid tot een ecologische standaard in de industriële reinigingsmarkt, en zetten we onze groene revolutie nog dagelijks verder door.

Dit alles vanuit ons duurzame hoofdkwartier: een volledig ecologisch kantoorpand in het Brabantse Halsteren.

Stuur een open sollicitatie

Geen openstaande vacatures? Of niet gevonden wat je zocht? Wij zijn altijd op zoek naar pioniers met een duurzame visie. Vul onderstaand formulier in en verras ons met een open sollicitatie. Wie weet zien we je snel bij ons op kantoor!