Betaal veilig en snel met iDeal

Een product uitproberen?

Handhygiëne op orde?

De handgel bij ingangen van openbare gelegenheden voldoet lang niet altijd als virusremmer en is soms zelfs onveilig. Je hebt vaak geen idee wat je op je handen smeert.

Handgel zonder ethanol

Handgel is makkelijk in het gebruik. Kies wel de goede handgel. Veel gels bevatten ethanol en/of propanol, ontsmettende stoffen die bacteriën en virussen doden. Ethanol staat op de CMR-lijst van het RIVM als zijnde kankerverwekkend. Werknemers kunnen er bij het desinfecteren mee in aanraking komen via de huid. Dit kan nadelige gezondheidseffecten hebben.

Lesje handen ontsmetten

Hoe werkt handgel? Neem voldoende gel en wrijf die goed in over de volledige oppervlakte van de handen. De gel heeft ongeveer 30 seconden nodig om op te drogen, dat is ook de tijd die nodig is om bacteriën te doden.

Veilige handgel met garantiebewijs

Wanneer is een handgel veilig en virussen en bacteriën werend? Als het een garantiebewijs heeft. NedLab, een onafhankelijk testlaboratorium, geeft handgel een garantiebewijs als er 70% isopropyl alcohol in zit. E.P. Handgel is zo’n gel met garantiebewijs. Gegarandeerd een echt veilige gel, zonder ethanol en met de juiste hoeveelheid isopropyl alcohol. Indien gewenst geleverd met een slimme handgelzuil.

Ja, ik wil graag een proefflacon handgel

P.S. Eco-Point heeft ook andere biologisch afbreekbare desinfectiemiddelen ontwikkeld voor een goede (hand)hygiëne. Denk bijvoorbeeld aan (industriële) handzeep, schoonmaakdoekjes en reinigingsoplossingen om contactoppervlakken grondig schoon te maken. Alle middelen zijn veilig te gebruiken en gemaakt van ecologische grondstoffen.

 

Ecosem: een doorbraak voor veilig reinigen bij Mourik Services

“Bij ons draait het om veilig en effectief schoonmaken met minimale schade aan het milieu. Ecosem voldeed niet alleen aan onze normen, maar overtrof deze zelfs”.~Aad Campfens, magazijn beheerder bij Mourik Services Regio Noord ~

Lees meer
“Eindelijk één product om alles te ontvetten en reinigen!”

“Als een toonaangevend bedrijf in de funderingsmarkt, is het voor ons van vitaal belang om voortdurend te streven naar duurzame oplossingen die niet alleen onze activiteiten verbeteren, maar ook bijdragen aan een schonere en veiligere omgeving. Aan het woord is Erik van Ballegooijen, Voorman Trilblokken bij Dieseko”.

Lees meer
Ecomano NF
🎉 Ontdek de Nieuwe Ecomano NF: Krachtige Reiniging, Verzorging én Scrub-effect met Walnootschalen! 🎉

We hebben goed nieuws: onze industriële handzeep Ecomano heeft een upgrade gekregen!

 

Lees meer