Betaal veilig en snel met iDeal

Ontvang proefmonster

Handhygiëne op orde?

De handgel bij ingangen van openbare gelegenheden voldoet lang niet altijd als virusremmer en is soms zelfs onveilig. Je hebt vaak geen idee wat je op je handen smeert.

Handgel zonder ethanol

Handgel is makkelijk in het gebruik. Kies wel de goede handgel. Veel gels bevatten ethanol en/of propanol, ontsmettende stoffen die bacteriën en virussen doden. Ethanol staat op de CMR-lijst van het RIVM als zijnde kankerverwekkend. Werknemers kunnen er bij het desinfecteren mee in aanraking komen via de huid. Dit kan nadelige gezondheidseffecten hebben.

Lesje handen ontsmetten

Hoe werkt handgel? Neem voldoende gel en wrijf die goed in over de volledige oppervlakte van de handen. De gel heeft ongeveer 30 seconden nodig om op te drogen, dat is ook de tijd die nodig is om bacteriën te doden.

Veilige handgel met garantiebewijs

Wanneer is een handgel veilig en virussen en bacteriën werend? Als het een garantiebewijs heeft. NedLab, een onafhankelijk testlaboratorium, geeft handgel een garantiebewijs als er 70% isopropyl alcohol in zit. E.P. Handgel is zo’n gel met garantiebewijs. Gegarandeerd een echt veilige gel, zonder ethanol en met de juiste hoeveelheid isopropyl alcohol. Indien gewenst geleverd met een slimme handgelzuil.

Ja, ik wil graag een proefflacon handgel

P.S. Eco-Point heeft ook andere biologisch afbreekbare desinfectiemiddelen ontwikkeld voor een goede (hand)hygiëne. Denk bijvoorbeeld aan (industriële) handzeep, schoonmaakdoekjes en reinigingsoplossingen om contactoppervlakken grondig schoon te maken. Alle middelen zijn veilig te gebruiken en gemaakt van ecologische grondstoffen.

 

Wat is Aceton? - Eco-Point
Wat is aceton?

We kennen het allemaal. Het is een veelgebruikt oplosmiddel. Helder als water, maar zeer brandbaar en vluchtig. Qua geur hebben de meeste gebruikers er geen prettige associaties bij.

Lees meer
Collega Tom bekent kleur

Samen met onze stakeholders werken we dag in dag uit aan het bereiken van een schone, duurzame en veilige omgeving. Hoe geeft collega Tom vorm aan de groene revolutie?

Lees meer
Matrijzen reinigen in ultrasoonbad

“Een perfecte milieuvriendelijke oplossing voor gebruik in het ultrasoonbad”

 

Lees meer