Betaal veilig en snel met iDeal

Een product uitproberen?

🔊 Samen Sterker in Ultrasoon Reiniging

“Wij zijn trots op de nauwe banden die we hebben met Variclean. Onze bijdrage aan geavanceerde ultrasoon reinigingstechnologieën heeft geresulteerd in een partnerschap dat onze klanten de beste en veiligste reinigingsoplossingen biedt. Samen kijken we uit naar de toekomst , waarin we streven naar meer duurzaamheid, duurzaamheid en vooruitgang in de reinigingsindustrie.” – Arnold Veenstra, Innovatiemanager Eco-Point.

Ultrasoon reiniging is een opkomende reinigingstechniek en samen met de door Eco-Point ontwikkelde reinigers is een perfecte synergie verkregen door snelle efficiënte reiniging met de veiligste reinigers, zonder gevaarsymbolen.

Ultrasoon vervangt het handmatig reinigen door personeel en is een kostenbesparende techniek door het automatisch reinigen.

Toepassingen en reinigingsoplossingen in Ultrasoon Reiniging:

Gevaarsymboolvrij

  • Algemene reiniging en ontvetting: E.P. Bio Degreaser (Gevaarsymboolvrij)
  • Reiniging van coatings/verf: Ecoatex (Gevaarsymboolvrij)

Andere veilige Ultrasoontoepassingen

  • 2K reiniging en oplossen PU-schuim en epoxy: Multinext 600
  • Zwaar aangebrande vetten, olien, ook voor voedingsindustrie: E.P. Bio-Power NF
  • Zure toepassingen: Eco-axide

Variclean

Wij hebben lang gezocht naar een partner die onze toewijding aan kwaliteit en veiligheid in ultrasoon reiniging deelt. In Variclean hebben we niet alleen een partner gevonden, maar ook een team dat onze visie versterkt. De synergie tussen onze geavanceerde reinigingsoplossingen en de expertise van Variclean heeft de lat voor ultrasoon reiniging hoger gelegd. Samen bouwen we aan een schonere, veiligere en nieuwe toekomst.

Proleco NF: De Nieuwe Standaard in Handhygiëne

We hebben geweldig nieuws: we hebben een geüpgrade Proleco NF handzeep ontwikkeld! Deze industriële handzeep is speciaal ontwikkeld om vervuilde handen efficiënter en snel schoon te maken, zonder afbreuk te doen aan het verzorgende karakter.

Lees meer
Ultrasoon Reiniging - Variclean - Eco-Point
🔊 Samen Sterker in Ultrasoon Reiniging

De synergie tussen onze geavanceerde reinigingsoplossingen en de expertise van Variclean heeft de lat voor ultrasoon reiniging in Nederland en Duitsland hoger gelegd. Ontdek onze ultrasoon reinigingstoepassingen, allemaal vrij van gevaarsymbolen.

Lees meer
Hoe Eco-Point bijdraagt aan SDG 3 - Eco-Point
Hoe Eco-Point bijdraagt aan SDG 3

SDG 3, het derde Duurzame Ontwikkelingsdoel van de Verenigde Naties, richt zich op een goede gezondheid en welzijn voor iedereen. Lees hier hoe Eco-Point bijdraagt aan SDG 3.

Lees meer