Betaal veilig en snel met iDeal

Een product uitproberen?

‘Een peuter met een missie: het verhaal van Ferry Samuels, CEO Eco-Point.’

Het verhaal van Eco-Point vindt zijn oorsprong aan de waterkant. Als klein en jong mannetje speelt Ferry vlakbij zijn huis aan de waterkant en is hij gefascineerd door de krioelende kikkervisjes in de sloot. Hij gaat naar huis en krijgt van zijn moeder een potje om een aantal kikkervisjes mee naar huis te nemen. Hij gaat terug naar de sloot, doet de kikkervisjes in een glazen potje en neemt ze mee naar huis waar zijn moeder er alles over vertelt.

Als hij enkele jaren terugkomt bij de sloot, schrikt hij. De toen zo groene oase is veranderd in een stinkende zwarte strook. Hij begrijpt niet goed wat er aan de hand is. Zijn ouders leggen hem uit dat dit komt door de schadelijke stoffen in het water, waardoor de kikkervisjes geen schijn van kans hebben om te overleven. Dit komt stevig bij het mannetje binnen. Deze nare ervaring zal later het prille begin zijn van zijn eigen missie en die van Eco-Point: veilige reinigingsoplossingen maken. Veilig voor het milieu, mens en dier.

Testimonial Resilux - Eco-Point
E.P. Scalex: duurzame ontkalker in Resilux’s Productieproces

Wat E.P. Scalex onderscheidt, is niet alleen het vermogen om kalk- en corrosieaanslag effectief te verwijderen. Het is ook een veilig en ecologisch verantwoord product.

Lees meer
Een Groene Held in Ons Lab: De Suikerbiet!

Het begint natuurlijk op de zonovergoten velden, waar de nederige suikerbiet gedijt. Maar de magie ontvouwt zich pas wanneer deze suikerbiet zijn weg vindt naar ons laboratorium, waar het transformeert tot een krachtig wapen tegen industriële vervuiling!

Lees meer
Erwin Simons - Vesteden BV - Bekent Kleur
Erwin Simons, Technisch Directeur van Versteden BV, bekent kleur

Met een zwaar gemoed moeten we nu een gasaansluiting aanvragen voor de verwarming van onze gebouwen.

Lees meer