Betaal veilig en snel met iDeal

Een product uitproberen?

Proleco NF Handzeep: een stap vooruit in handhygiëne

Als teamleider bij De Back Coatings ben ik voortdurend op zoek naar hoogwaardige producten voor het welzijn van onze medewerkers. We hebben kennis gemaakt met de geüpgrade Proleco NF handzeep en ik ben erg onder de indruk.

Zonder schuurmiddelen

Het mooie aan de formule is de reinigende kracht, zonder afbreuk te doen aan het beschermende aspect. De zachtere textuur maakt het een genot om te gebruiken, en het feit dat het zelfs de meest zwaar vervuilde handen reinigt, zonder schuurmiddelen, is opmerkelijk.

Hydraterende werking

Met Proleco NF hebben wij de perfecte balans tussen krachtige reiniging en handverzorging gevonden.  De toevoegingen van glycerine en lanoline zorgen voor een voeding aan de huid, waardoor de handen zacht en gehydrateerd blijven, zelfs bij herhaaldelijk gebruik.

Milieubewust

Bovendien waardeer ik het milieuvriendelijke aspect van deze handzeep. Het gebruik van een oplosversterker afkomstig van citrusvruchten getuigt niet alleen van aandacht voor effectiviteit, maar ook voor duurzaamheid. Het is bevredigend om te weten dat we een product gebruiken dat niet alleen goed is voor onze handen, maar ook voor het milieu.

Ik kan met een volle overtuiging zeggen dat Proleco NF een game-changer is in handhygiëne. Onze medewerkers zijn zeer tevreden. Daarom kan ik dit product aanbevelen aan anderen in de industrie.

Alex van Lienen De Back Coatings B.V.

Nieuw: Safeco Fresh Ecowipes! 🌞
Lees meer
De Kracht van Duurzame Esters in Reinigingsoplossingen

In de wereld van industriële reiniging groeit de noodzaak voor duurzaamheid gestaag. Met toenemende druk om milieuvriendelijke praktijken te omarmen, neemt de vraag naar ecologische reinigingsoplossingen toe.

Lees meer
“Met de Ecowipes hebben we een alles-in-één oplossing gevonden”

De positieve feedback van onze medewerkers bevestigt dat we de juiste keuze hebben gemaakt. Jordan Kolleppel, Magazijn Hoofd bij Van de Kreeke Groep, vertelt over zijn ervaringen met de Ecowipes.

Lees meer