Betaal veilig en snel met iDeal

Een product uitproberen?

Collega Birgit bekent kleur

Mijn groene revolutie; die is in mijn beleving nooit groot genoeg. Maar ik ben de gelukkige eigenaar van een groene tuin die vol staat met bloemen, planten en bomen. Een waar walhalla voor bijen, vogels en vrolijke viervoeters. Geen mollen gelukkig! Dagelijks ben ik te vinden in onze moestuin. Er gaat echt niks boven groenten uit eigen moestuin. Ook hebben we zonnepanelen op het dak en scheiden we ons afval zorgvuldig. Helaas lukt het me niet om helemaal geen vlees meer te eten, al eet ik het wel zo weinig mogelijk.

Mijn groene spijt; is de hoeveelheid batterijen die wij als gezin gebruiken en uiteindelijk allemaal bij het chemisch afval komen. In sommige apparaten zitten wel 6 batterijen!

Mijn groene aanrader: composteerbare hondenpoepzakjes. Je gebruikt als hondenbezitter minimaal 400 van die zakjes per jaar en de normale zakjes doen er zo’n 10 jaar over om te verteren. Ik voelde me daar niet goed bij en ben gaan zoeken naar duurzamere alternatieven. De hondenpoepzakken van Onya zijn gemaakt van plantaardige grondstoffen en zijn geheel composteerbaar.

“Eindelijk één product om alles te ontvetten en reinigen!”

“Als een toonaangevend bedrijf in de funderingsmarkt, is het voor ons van vitaal belang om voortdurend te streven naar duurzame oplossingen die niet alleen onze activiteiten verbeteren, maar ook bijdragen aan een schonere en veiligere omgeving. Aan het woord is Erik van Ballegooijen, Voorman Trilblokken bij Dieseko”.

Lees meer
Ecomano NF
🎉 Ontdek de Nieuwe Ecomano NF: Krachtige Reiniging, Verzorging én Scrub-effect met Walnootschalen! 🎉

We hebben goed nieuws: onze industriële handzeep Ecomano heeft een upgrade gekregen!

 

Lees meer
Collega Karin bekent kleur

“Met een meterkast zo groot als een schoenendoos, zagen we er nogal tegenop om zonnepanelen te installeren”

Lees meer