Betaal veilig en snel met iDeal

Ontvang proefmonster

Collega Birgit bekent kleur

Mijn groene revolutie; die is in mijn beleving nooit groot genoeg. Maar ik ben de gelukkige eigenaar van een groene tuin die vol staat met bloemen, planten en bomen. Een waar walhalla voor bijen, vogels en vrolijke viervoeters. Geen mollen gelukkig! Dagelijks ben ik te vinden in onze moestuin. Er gaat echt niks boven groenten uit eigen moestuin. Ook hebben we zonnepanelen op het dak en scheiden we ons afval zorgvuldig. Helaas lukt het me niet om helemaal geen vlees meer te eten, al eet ik het wel zo weinig mogelijk.

Mijn groene spijt; is de hoeveelheid batterijen die wij als gezin gebruiken en uiteindelijk allemaal bij het chemisch afval komen. In sommige apparaten zitten wel 6 batterijen!

Mijn groene aanrader: composteerbare hondenpoepzakjes. Je gebruikt als hondenbezitter minimaal 400 van die zakjes per jaar en de normale zakjes doen er zo’n 10 jaar over om te verteren. Ik voelde me daar niet goed bij en ben gaan zoeken naar duurzamere alternatieven. De hondenpoepzakken van Onya zijn gemaakt van plantaardige grondstoffen en zijn geheel composteerbaar.

Wat is Aceton? - Eco-Point
Wat is aceton?

We kennen het allemaal. Het is een veelgebruikt oplosmiddel. Helder als water, maar zeer brandbaar en vluchtig. Qua geur hebben de meeste gebruikers er geen prettige associaties bij.

Lees meer
Collega Tom bekent kleur

Samen met onze stakeholders werken we dag in dag uit aan het bereiken van een schone, duurzame en veilige omgeving. Hoe geeft collega Tom vorm aan de groene revolutie?

Lees meer
Matrijzen reinigen in ultrasoonbad

“Een perfecte milieuvriendelijke oplossing voor gebruik in het ultrasoonbad”

 

Lees meer