Betaal veilig en snel met iDeal

Een product uitproberen?

Safeco Fresh, nu ook beschikbaar in wipes!

Heeft u het al gehoord? Ons kroonjuweel van 2023, Safeco Fresh, heeft een sensationele uitbreiding: de gloednieuwe kant- en- klare Safeco Fresh Ecowipes! Naast de alom geprezen vloeibare formule, kunt u nu ook genieten van de kracht en het gemak van Safeco Fresh in handige reinigingsdoekjes.

Wat maakt Safeco Fresh zo uniek?

De grensverleggende formule van Safeco Fresh vervangt zonder moeite alle oplosmiddelen zoals aceton, MEK, ethylacetaat en zelfs remreinigers. Dat maakt Safeco Fresh niet alleen uniek, maar ook dé keuze voor wie houdt van krachtige, veilige reiniging.

Safeco Fresh Ecowipes

Met trots presenteren wij de Safeco Fresh Ecowipes – reinigingsdoekjes verpakt in een handige dispenseremmer die perfect zijn voor razendsnelle ontvetting en reiniging, waar dan ook. Of het nu gaat om onderhoudswerkzaamheden of service onderweg, Safeco Fresh Ecowipes zijn uw betrouwbare partner in ontvetten en reinigen.

Safeco Fresh Ecowipes

Stap binnen in de revolutie van ontvetting en reiniging met Safeco Fresh Ecowipes. Profiteer vandaag nog van onze speciale aanbieding en maak kennis met de toekomst van professioneel reinigen.

Ga naar de webshop

Collega Wim bekent kleur

“Ik heb geen groene vingers, maar probeer zoveel mogelijk terug te fluiten naar de vogels”. Collega Wim over zijn groene revolutie.

Lees meer
Donald Martens, Production Manager & Stockyard management, bekent kleur

“Elke druppel op die hete plaat zorgt ervoor dat het opwarmen van de aarde vertraagt en omgedraaid kan worden” 

Lees meer
SDG 14: Duurzame blauwe economie

SDG 14 heeft als doel het behoud en duurzaam gebruik van de oceanen, zeeën en maritieme te helpen, om zo een gezond en veerkrachtig zeeleven te vergroten.

Lees meer