Betaal veilig en snel met iDeal

Een product uitproberen?

Proleco NF: De Nieuwe Standaard in Handhygiëne

We hebben geweldig nieuws: we hebben een geüpgrade Proleco NF handzeep ontwikkeld!

Deze industriële handzeep is speciaal ontwikkeld om vervuilde handen efficiënter en snel schoon te maken, zonder afbreuk te doen aan het verzorgende karakter. De formule is zorgvuldig samengesteld om aan uw verwachtingen te voldoen, terwijl de prijs onveranderd blijft.

Wat is er nieuw?

De Proleco NF is geoptimaliseerd om een nog efficiëntere handreiniging te bieden. We hebben ervoor gezorgd dat de krachtige reinigende eigenschappen behouden blijven, maar nu met een zachtere en soepelere textuur. Dit betekent dat het nog makkelijker wordt om uw handen grondig te reinigen.

Bescherming en Verzorging in één

Proleco NF behoudt zijn unieke beschermende werking voor uw handen, dankzij de toevoeging van glycerine. Bovendien voedt Proleco NF de huid met lanoline zodat de handen zacht en gehydrateerd blijven, zelfs na herhaaldelijk gebruik.

Krachtige Reiniging, Geen Schuurmiddelen

Proleco NF maakt gebruik van een natuurlijke schuurkorrel. Dit zorgt voor een nog grondigere reiniging van zelfs de meest zwaar vervuilde handen, zonder de huid te beschadigen.

Eco-vriendelijk en Puur Natuur

Onze oplosversterker is afkomstig van de schil van citrusvruchten. Dit natuurlijke ingrediënt zorgt niet alleen voor een verbeterde oplossing van vuil en vet, maar het is ook milieuvriendelijk.

Proleco NF biedt u de perfecte balans tussen krachtige reiniging en handverzorging. Een vernieuwde formule om uw handen effectief te reinigen terwijl u ze beschermt en voedt. Upgrade uw handhygiëneroutine vandaag nog met Proleco NF en ervaar het verschil!

Proleco NF: De Nieuwe Standaard in Handhygiëne

We hebben geweldig nieuws: we hebben een geüpgrade Proleco NF handzeep ontwikkeld! Deze industriële handzeep is speciaal ontwikkeld om vervuilde handen efficiënter en snel schoon te maken, zonder afbreuk te doen aan het verzorgende karakter.

Lees meer
Ultrasoon Reiniging - Variclean - Eco-Point
🔊 Samen Sterker in Ultrasoon Reiniging

De synergie tussen onze geavanceerde reinigingsoplossingen en de expertise van Variclean heeft de lat voor ultrasoon reiniging in Nederland en Duitsland hoger gelegd. Ontdek onze ultrasoon reinigingstoepassingen, allemaal vrij van gevaarsymbolen.

Lees meer
Hoe Eco-Point bijdraagt aan SDG 3 - Eco-Point
Hoe Eco-Point bijdraagt aan SDG 3

SDG 3, het derde Duurzame Ontwikkelingsdoel van de Verenigde Naties, richt zich op een goede gezondheid en welzijn voor iedereen. Lees hier hoe Eco-Point bijdraagt aan SDG 3.

Lees meer