Nieuwsbericht: Stageplaats marketing & communicatie

Dynamische stageplek


By nature, for life; dat is de boodschap waar wij voor staan. In alles wat we doen staan kwaliteit en veiligheid voor mens, milieu en materiaal voorop. Zo maken we reinigingswerkzaamheden aangenamer en dragen we bij aan een schonere wereld.
Dit jaar bestaan wij 30 jaar en hebben met heel veel enthousiasme en bezieling onze positionering herschreven. De volgende uitdaging is deze positionering te implementeren en uit te rollen. Wij zijn op zoek naar jou om ons Marketing & Communicatie team te versterken.

Dit ga je leren


Tijdens jouw stage ga jij aan de slag binnen het commerciële werkveld. Werkzaamheden die aansluiten bij marketing en communicatie, maar met raakvlakken op het gebied van sales.
Je gaat meedenken hoe wij ons verhaal op een goede en innovatieve manier kunnen overbrengen en hoe we onze marketingorganisatie en aanpak naar een hoger plan kunnen tillen. Daarnaast is er ook ruimte om een eigen opdracht op te pakken. Dit kan zowel intern op het proces gericht zijn (procesoptimalisatie) als meer extern richting de marketing en/of sales.

Hoe ziet jouw dag eruit


- Opvolgen van marketingcampagnes die op de agenda staan
- Meehelpen met de dagelijkse marketingwerkzaamheden
- Brainstormen over innovatieve nieuwe marketingmiddelen
- Social media beheer
- Webshop beheer
- On- & Offline Content creatie

Je krijgt alle ruimte om met creatieve ideeën te komen. Al met al een veelzijdige en leerzame stage waar je ook echt kan bijdragen aan het succes van de organisatie. Wij voorzien in begeleiding op HBO (of WO) niveau.

Dit ben jij


Je bent energiek en hebt frisse en creatieve (marketing) ideeën. Je bent je bewust van mens en milieu en draagt met plezier bij aan onze enthousiaste organisatie. Je wilt je verdiepen in online marketing en vindt het een uitdaging om daar meer rendement uit te halen. Gewenste competenties zijn betrokkenheid, collegialiteit, goed kunnen samenwerken en enthousiasme. Het helpt als je goed Engels spreekt en schrijft.
Ben jij zo iemand dan is deze stage echt iets voor jou. Wij zien je in ieder geval graag komen.


Wat bieden wij?


Een fijne stageplaats binnen een leuk team collega’s, waar altijd in een prettige en open sfeer wordt samengewerkt. Uiteraard ontvang je van ons een prima stagevergoeding voor je werkzaamheden.
Eco-Point is een erkend stage- en afstudeerbedrijf hoger onderwijs.

Stageperiode


Vanaf 1-2-2022

Locatie


Halsteren

Interesse?


Stuur je bericht naar Murielle Postma: mp@eco-point.com.

 • Stageplaats marketing & communicatie

  02/08/2021 Dit jaar bestaan wij 30 jaar en hebben met heel veel enthousiasme en bezieling onze positionering herschreven. De volgende uitdaging is deze positionering te implementeren en uit te rollen.

 • Reiniger hoestschermen plexiglas

  20/01/2021

  Lastoclear is geschikt voor het reinigen van lexaan, polycarbonaat, plexiglas en perspex. Aanbevolen door Sabic en Covestro... lees verder

 • Vervanger voor aceton

  18/01/2021

  Veilige alternatieven voor aceton met dezelfde werking. Lees hier de voordelen die firma Steurs heeft genoten door aceton te vervangen.... lees verder

 • Meedenken, ontzorgen en kosten besparen

  12/01/2021

  Van 1000 liter ingezameld vervuild materiaal wordt minimaal 60% aan schoon materiaal teruggewonnen. ... lees verder

Ervaar nu zelf de unieke aanpak van Eco-Point

Gratis testmonster aanvragen
Contact opnemen
 • Producten zonder gevarensymbolen
 • Eigen laboratorium en kenniscentrum
 • Persoonlijk advies op locatie
 • Ecologisch en economisch in gebruik
 • Specialist in professionele reinigingsproducten

Schrijf u in voor
de Eco-Point nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van alles op het gebied van reiniging en ecologie!

Onderhouds- en reinigings-middelen per branche