Betaal veilig en snel met iDeal

Een product uitproberen?

Verwijder graffiti met ecologische producten van Eco-Point

Wij, MTC Deutschland GmbH, zijn een dienstverlenend bedrijf voor verkeer en logistiek. Onze voornaamste taken zijn het schoonmaken van openbaar vervoer, treinstations en haltes. Hieronder valt ook het regelmatig, professioneel en milieuvriendelijk verwijderen van graffiti om reizigers schone en aantrekkelijke vervoermiddelen, haltes en treinstations te garanderen.

Vele jaren geleden kregen we de opdracht om graffiti uit de Berlijnse metrotreinen te verwijderen. Onze klant, de Berliner Verkehrsbetriebe, vereiste het gebruik van milieuvriendelijke en veilige Eco-Point graffiti verwijderaars.

Gezondheid en veiligheid voorop

Tot dan toe wisten we alleen om te gaan met producten die soms zeer gevaarlijk en schadelijk voor het milieu waren. Wij waren dan ook nogal sceptisch over het gebruik van ecologische producten zoals Remopaint NF en Solvega 300 van Eco-Point. Bovendien droegen de graffiti verwijderaars geen gevaarsymbolen.

Efficiëntie zonder compromis

Het werd echter al snel duidelijk dat de veilige producten van Eco-Point qua effectiviteit geenszins onderdoen voor conventionele producten.

Onze medewerkers worden op hun werkplek aan aanzienlijk minder blootgesteld dan het geval was met de schadelijke dampen van de oude graffiti verwijderaars.

Iedereen is overtuigd van de reinigende werking van de Eco-Point graffiti verwijderaars en zou graag zien dat nog meer klanten het gebruik ervan mogelijk maken.

Toekomstgerichte oplossingen

Dankzij de tijdige release van graffiti verwijderaars voor de nieuwe Berlijnse metrogeneratie van railvoertuigfabrikant Stadler kunnen we ook in de toekomst veilig en duurzaam blijven reinigen.

Met meer dan 30 jaar ervaring en innovatieve producten is Eco-Point een goede partner om ons te ondersteunen in onze kwaliteitsbelofte, zoals klanttevredenheid en milieubescherming.

 

Verwijder graffiti met ecologische producten van Eco-Point

“We waren aanvankelijk nogal sceptisch over het gebruik van ecologische producten zonder gevarensymbolen” aldus dhr. Tasli van MTC Deutschland GmbH

Lees meer
Nieuw: Safeco Fresh Ecowipes! 🌞
Lees meer
De Kracht van Duurzame Esters in Reinigingsoplossingen

In de wereld van industriële reiniging groeit de noodzaak voor duurzaamheid gestaag. Met toenemende druk om milieuvriendelijke praktijken te omarmen, neemt de vraag naar ecologische reinigingsoplossingen toe.

Lees meer