Betaal veilig en snel met iDeal

Een product uitproberen?

Unieke Stap in Duurzaamheid – Regeneratie van Eco-Point Reinigingsoplossingen!

Kostenbesparing en Milieuvriendelijkheid Hand in Hand

We zijn langzamerhand allemaal wel overtuigd van het belang van het vervangen van gevaarlijke en vlambare vloeistoffen zoals MEK, thinners en aceton naar veiligere alternatieven zoals Ecoatex. Maar wat als we nog verder kunnen gaan? Wat als we niet alleen veiliger kunnen werken, maar ook nog eens kosten kunnen besparen terwijl we onze impact op het milieu gigantisch verminderen?

Het Regeneratieproces: Een Duurzame Revolutie

Met het regeneratieproces van Remat wordt dit werkelijkheid. Door gebruikte Eco-Point oplosmiddelen te zuiveren, krijgen we heldere schone, herbruikbare vloeistoffen terug met een rendement van gemiddeld 70-80%. Dit betekent niet alleen een enorme kostenbesparing, maar ook een enorme vermindering van afvalstromen.

Safe en Save

Maar dat is nog niet alles. Door te kiezen voor geregenereerde Eco-Point producten, kiest u voor een veiligere werkomgeving zonder gevaarsymbolen op de producten. Bovendien past dit perfect binnen uw toekomstige duurzaamheidsdoelstellingen, terwijl u ook nog eens bespaart op uitstoot van vluchtige stoffen (VOS) en op kosten voor afvalverwerking.

De Voordelen op een Rijtje

  • Geen afvalstroom meer (kostenreductie!)
  • Eco-Point ontzorgt U van A tot Z in dit proces
  • Veilige werkomgeving (geen gevaarsymbolen op producten)
  • Kostenbesparend en mogelijk zelfs goedkoper (8x zuiniger)
  • Past in toekomstige duurzaamheidsdoelstellingen (SDG’s)
  • Extra besparen op uitstoot van vluchtige stoffen (VOS)

Maak het Verschil

Maak vandaag nog een afspraak en ontdek zelf de vele voordelen van onze geregenereerde Eco-Point reinigingsoplossingen. Overtuig uzelf en vraag hier een gratis test met Ecoatex aan.  Zo dragen we samen bij aan een schonere, veiligere en duurzamere wereld.

 

Nieuw: Safeco Fresh Ecowipes! 🌞
Lees meer
De Kracht van Duurzame Esters in Reinigingsoplossingen

In de wereld van industriële reiniging groeit de noodzaak voor duurzaamheid gestaag. Met toenemende druk om milieuvriendelijke praktijken te omarmen, neemt de vraag naar ecologische reinigingsoplossingen toe.

Lees meer
“Met de Ecowipes hebben we een alles-in-één oplossing gevonden”

De positieve feedback van onze medewerkers bevestigt dat we de juiste keuze hebben gemaakt. Jordan Kolleppel, Magazijn Hoofd bij Van de Kreeke Groep, vertelt over zijn ervaringen met de Ecowipes.

Lees meer