Betaal veilig en snel met iDeal

Een product uitproberen?

Eco-Point treedt toe tot het Deense DST-CHEMICALS!

Met veel plezier melden wij dat ons bedrijf Eco-Point sinds dinsdag 21 mei 2024 een dochteronderneming is van het Deense DST-CHEMICALS A/S; een nieuw hoofdstuk in onze ecologische reis. “Deze overname is een geweldige stap voor ons bedrijf. Het helpt ons in het realiseren van onze duurzame groeiambities en het versterken van onze positie als toonaangevende producent en leverancier van milieuvriendelijke reinigingsoplossingen voor de industrie”, aldus Ferry Samuels, oprichter van Eco-Point.

De samenwerking met DST-CHEMICALS, biedt vele voordelen:

✅ Een bredere kennis op het gebied van productontwikkeling;

✅ Een uitgebreider productassortiment voor onze klanten;

✅ Versterking van onze internationale verkoop en technische ondersteuning.

Eco-Point is in 1991 opgericht met een duidelijke missie: het ontwikkelen van milieuvriendelijke reinigingsoplossingen voor de industrie. Onze kernwaarden en visie sluiten naadloos aan bij die van DST-CHEMICALS. Hierdoor is deze samenwerking een logische en positieve ontwikkeling.

Eco-Point blijft Eco-Point; onze naam, onze waarden en onze toewijding aan milieuvriendelijke reinigingsoplossingen blijven onveranderd. Onze partners kunnen rekenen op de hoogwaardige kwaliteit en service die ze van ons gewend zijn.

Jacob Funk, CEO van DST-CHEMICALS; “Het toetreden van Eco-Point tot onze familie is een klassieke win-winsituatie. Samen versterken we onze positie als marktleiders in duurzame reinigingsoplossingen en kunnen we onze klanten nog beter bedienen”.

Met deze ontwikkeling draagt onze oprichter, Ferry Samuels, zijn verantwoordelijkheden over aan Gaius Voûte, die eerder ad-interim bij ons heeft gewerkt. Met Gaius zorgen wij ervoor dat onze traditie van innovatie en klantgerichtheid worden voortgezet.

We kijken ernaar uit om samen met DST-CHEMICALS onze toekomst verder vorm te geven en onze partners inclusief het milieu nog beter van dienst te zijn.

Op de foto: Vlnr: Ferry Samuels (Eco-Point), Gaius Voûte (Eco-Point), Jacob Funk (DST)

Nieuw: Safeco Fresh Ecowipes! 🌞
Lees meer
De Kracht van Duurzame Esters in Reinigingsoplossingen

In de wereld van industriële reiniging groeit de noodzaak voor duurzaamheid gestaag. Met toenemende druk om milieuvriendelijke praktijken te omarmen, neemt de vraag naar ecologische reinigingsoplossingen toe.

Lees meer
“Met de Ecowipes hebben we een alles-in-één oplossing gevonden”

De positieve feedback van onze medewerkers bevestigt dat we de juiste keuze hebben gemaakt. Jordan Kolleppel, Magazijn Hoofd bij Van de Kreeke Groep, vertelt over zijn ervaringen met de Ecowipes.

Lees meer