Betaal veilig en snel met iDeal

Een product uitproberen?

Schoonmaakmiddelen

Reinigingsmiddelen, of schoonmaakmiddelen, zijn een ruim begrip. In principe vallen hier alle reinigingsmiddelen onder die tijdens het schoonmaken van een oppervlak of goed worden gebruikt. Krachtige reinigingsmiddelen zijn dan ook een must voor iedere sector, maar met name binnen de horeca, catering, sport en recreatie van groot belang. Ook binnen gemeenten, overheid- en semioverheid, scholen, schoonmaakbedrijven, het openbaar vervoer, vervoer en opslag (logistiek), in de detailhandel en binnen facilitaire dienstverlening zijn reinigingsmiddelen essentieel voor goede hygiëne.

 

Reinigingsmiddelen zonder schadelijke stoffen

Schoonmaakmiddelen zijn er in alle soorten en maten, maar in de meeste gevallen bevatten ze schadelijke stoffen. Eco-Point heeft voor iedere schoonmaakklus een passend, ecologisch reinigingsmiddel, vaak zelfs zonder gevaarsymbolen. Zo kun je alles in en om het bedrijf of  organisatie op een duurzame, milieuvriendelijke manier reinigen zonder dat het effect heeft op het welzijn. De variatie in middelen is enorm, zo hebben we bijvoorbeeld een ecologische remreiniger, velgenreiniger, RVS reiniger, aluminium reiniger enzovoort.

 

Voertuigenreiniger

Wil je een voertuig reinigen? Kunnen de velgen of remmen een opknapbeurt gebruiken? Wellicht ben je op zoek naar een remreiniger, een velgenreiniger of een algemene voertuigreiniger. Eco-Point heeft speciale schoonmaakmiddelen voor voertuigen, zoals de Raileco 105 NF. Dit is een schuimende speciaalreiniger ontwikkeld voor het reinigen van railvoertuigen, maar ook uitstekend geschikt voor reinigen van bedrijfsvoertuigen. Dit middel kan onder andere gebruikt worden voor handmatig gebruik of in de wasstraat

 

RVS reiniger

Niet alleen voertuigen, maar ook voor alle andere oppervlakken heeft Eco-Point een geschikt, duurzaam en milieuvriendelijk reiningsmiddel, waaronder bijvoorbeeld een RVS reiniger als E.P. Clinox. Een uiterst zuinig product voor het opglanzen van roestvaststaal (inox). Geeft een mooie egale glans en maakt metalen oppervlakken vuil- en waterafstotend. Dit wordt dan ook veelvuldig gebruikt in de horeca, café’s of of catering. Een RVS reiniger kan ook worden ingezet als aluminium reiniger, verwijdert vet, vuil en vingerafdrukken van roestvrijstaal, chroom en aluminium.