Betaal veilig en snel met iDeal

Ontvang proefmonster

Lijm, kit en hars verwijderen

Lijm, kit en hars verwijderen

Lijm, kit en hars verwijderen zijn hardnekkige klussen die grondig moeten gebeuren met de juiste producten. Eco-Point heeft verschillende biologisch afbreekbare producten die speciaal zijn ontwikkeld om lijmresten, siliconenkit of hars te verwijderen.

 

Lijmresten verwijderen

Lijmresten verwijderen vergt een goede aanpak met de juiste producten. Wordt er geen gebruik gemaakt van kwalitatieve producten? Dan kan het verwijderen stroef verlopen. Veel bedrijven maken voor het verwijderen van lijmresten gebruik van schadelijke en vervuilende oplosmiddelen zoals aceton, thinner, stickerverwijderaar, wasbenzine of terpentine. Deze producten zijn zeer schadelijk voor de gezondheid van medewerkers. Gelukkig zijn er ook veilige lijmverwijderaars beschikbaar. Eco-Point heeft meerdere producten die krachtig werken én daarnaast biologisch en ecologisch verantwoord zijn.

  • Tapijtlijm verwijderen
    Een nieuw tapijt op de werkvloer? Dan moet eerst de oude tapijtlijm worden verwijderd. Doet je dat niet, dan komt het tapijt niet goed te liggen. Eco-Point heeft een krachtig middel waarmee het verwijderen van tapijtlijm gemakkelijk en snel gedaan kan worden: Remocare. Remocare is een gevaarsymboolvrij afbijtmiddel, speciaal geschikt om tapijtlijm te verwijderen. Het is snelwerkend, effectief, vloeibaar en veilig te gebruiken.
  • Tegellijm verwijderen
    Een oude tegelvloer opnieuw betegelen? Ook dan moet eerst de oude tegellijm verwijderd worden De oude lijmresten kunnen er anders voor zorgen dat de tegels niet goed komen te liggen. Eén van onze professionals helpt je graag in het adviseren van het perfecte en veilige middel om tegellijm te verwijderen.
  • Overige lijmresten verwijderen
    Lijmresten van bijvoorbeeld verkeersborden verwijderen zonder deze te beschadigen? Ons product Vartex is hier uitermate geschikt voor.  Of lijmresten verwijderen die je tegen bent gekomen tijdens een verbouwing? Ook daar heeft Eco-Point verschillende middelen voor, zoals de E.P. Gluetex. Dit middel is bijvoorbeeld geschikt voor het reinigen van lijm- en etiketteerapparatuur en haar omgeving.

Kit verwijderen

Siliconenkit verwijderen is, naast lijmresten, een van de meest voorkomende klussen. Kit is de verzamelnaam voor dikvloeibare materialen, oftewel materialen die gebruikt worden voor verlijming of als afdichting van bijvoorbeeld gaten in muren. Is de kit oud? Dan kan deze beschimmelen, deels los laten of zwart worden. De enige juiste oplossing is te kiezen voor het verwijderen van de siliconenkit.

 

Hoe siliconenkit verwijderen?

Siliconenkit verwijderen is geen gemakkelijke klus. Deze kit staat er om bekend dat het over het algemeen lang blijft zitten en van goede kwaliteit is. Toch moet siliconenkit ook af en toe vervangen worden. Met name in vochtige ruimtes, zoals in een gezamenlijke keuken of van het sanitair. Dit doe je het beste met middelen die de muren verder niet aantasten. Eco-Point heeft kitverwijderaars zoals de Thixsolv die gemaakt is van biologische producten. Dit zorgt ervoor dat dit middel geen lelijke vlekken achterlaat op de muur of andere problemen met zich meeneemt. Tevens is de kitverwijderaar veilig te gebruiken.

 

Hars verwijderen

Wil je hars verwijderen van een auto, terrein of kozijn? Je kunt ervoor kiezen om voor producten te gaan die gevaarlijke stoffen bevatten, of voor de ecologische producten van Eco-Point. Bijvoorbeeld de E.P. Proplex welke geschikt is voor het verwijderen van hars en tevens ook gevaarsymboolvrij is.