Betaal veilig en snel met iDeal

Een product uitproberen?

Graffitiverwijderaars

 

Graffitiverwijderaars zijn veelal schadelijk voor het milieu en mens. Het verwijderen van verf of inkt wordt vaak gedaan met agressieve en schadelijke oplosmiddelen. Deze oplosmiddelen zijn in veel gevallen zeer milieubelastend en hebben daarnaast een heel laag vlampunt. Dit betekent dat de stof al bij een heel lage temperatuur tot ontbranding kan leiden. Deze snelle verdamping zorgt voor hoge concentraties in de lucht. Welke door de mens worden opgenomen via de huid en/of inademing. We beseffen niet altijd dat de huid ons grootste orgaan is en gevaarlijke stoffen van buitenaf gemakkelijk opgenomen kunnen worden. Dit kan verschillende gezondheidsklachten tot gevolg hebben, waaronder problemen met de huid of ogen en kan op de langere termijn onomkeerbare effecten tot gevolg hebben zoals hoofdpijn, duizeligheid, vergeetachtigheid, concentratiestoornissen en zelfs karakterveranderingen. Dat kan en wil je natuurlijk niet voor jouw medewerkers. Verf verwijderen doe je dan ook het best met middelen die veilig zijn voor jouw mensen en voor de ondergrond. Eco-Point is erin geslaagd om een biologisch afbreekbaar product te ontwikkelen dat snel en efficiënt allerlei soorten inkt en verf kan verwijderen van diverse soorten ondergrond. Dit product is ecologisch en niet schadelijk voor het milieu.

Graffiti verwijderen


Graffiti kan mooi zijn, maar vaak leidt het tot vervelende uitdagingen. Het verwijderen van deze tekeningen die met spuitbussen of verf op openbare plekken zijn geschilderd, is namelijk een hele klus. Het verwijderen kost vaak veel tijd en als de graffiti eenmaal is verwijderd, blijft er vaak nog een lelijke schaduwplek achter. De producten van Eco-Point verwijderen, na intensief onderzoek en testen, de graffiti en ook de schaduwplekken. Dit betekent dat na het schoonmaken vrij weinig tot niks meer van de graffitiplekken overblijft. Ideaal voor het openbaar vervoer, de overheid en bepaalde gemeenten die veel te maken krijgen met overlast van graffititekeningen op openbare plekken.

 

Graffiti verwijderen met Eco-Point

Eco-Point heeft een aantal soorten graffitiverwijderaars ontwikkeld:

Remopaint NF: Snelwerkend veilig biologisch afbreekbaar afbijtmiddel, geschikt voor verf- en graffitiverwijdering en voor tankcleaning.

E.P. Proplex:  is een veilige, krachtige, biologisch afbreekbare verwijderaar van inkt, lijm, verfresten en graffiti.

E. P. Shadowremover: een uiterst effectieve, krachtige, biologisch afbreekbare verwijderaar voor graffiti en de schaduw die deze kan achterlaten. Dit product is speciaal ontwikkeld voor de dienstensector en de schoonmaakbranche.