Remreiniger: Biologisch afbreekbaar

Remreiniger van Eco-Point

E.P. Remmenreiniger is de verantwoorde vervanger voor traditionele remmenreiniger, tri, ethylacetaat, aceton, wasbenzine, thinners etc. E.P. Remmenreiniger is een product gericht op ontvettingstoepassingen bij technische diensten, waarbij snelle en gedegen werking vereist. Tevens is een residu loos eindresultaat hier vaak noodzakelijk. E.P. Remmenreiniger is een sneldrogend biologisch afbreekbare remmenreiniger met hoog oplossend vermogen. E.P. Remmenreiniger is, in tegenstelling tot de meeste conventionele remmenreinigers volkomen aromaat- en halogeenvrij, is vrij van 'milieulabelling' en is daardoor een mensvriendelijk en verantwoord alternatief. Dit product is een zeer goede vervangen van mens- en milieuonvriendelijke spuitbussen met haar drijfgassen die nog veel in technische diensten gebruikt worden.

Wat is Remreiniger?

Remreiniger is een zeer krachtige reiniger en ontvetter waarmee u vuil, vet, olie, smeer en remvloeistof kunt verwijderen van auto-onderdelen. Zoals de naam al doet vermoeden is remreiniger met name bedoeld voor het reinigen van uw remonderdelen.

Waarvoor wordt remreiniger gebruikt?

Remmenreiniger of remreiniger wordt veel gebruikt in de auto-, revisie-, en metaalbewerkingsbranche. Daarnaast gebruiken ook technische diensten de remreiniger.

Hoe werkt een remreiniger?

Remmenreinigers hebben een ontvettende werking, lossen vuil, olie, vet, smeer- en remvloeistof op en worden gebruikt voor verschillende toepassingen, zoals het reinigen van remmen en andere auto-onderdelen zoals bijvoorbeeld (kogel)lagers.

Remreiniger: Veilige alternatieven van Eco-Point

Remmenreiniger is ooit ontwikkeld om te voorkomen dat monteurs met perslucht de remmen moeten schoonblazen. In het asbest-tijdperk dwarrelden de asbestdeeltjes dan de hele werkplaats door: een zeer ongezonde situatie. De meeste remreinigers bevatten helaas nog zeer veel Vluchtig Organische Stoffen (VOS), zijn brandgevaarlijk, hebben een milieubelasting en kunnen schadelijk zijn voor de mens. Om die reden heeft Eco-Point veilige alternatieven ontwikkeld.

Deze klanten gingen u voor

Ervaar nu zelf de unieke aanpak van Eco-Point

Gratis testmonster aanvragen
Contact opnemen
  • Producten zonder gevarensymbolen
  • Eigen laboratorium en kenniscentrum
  • Persoonlijk advies op locatie
  • Ecologisch en economisch in gebruik
  • Specialist in professionele reinigingsproducten

Schrijf u in voor
de Eco-Point nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van alles op het gebied van reiniging en ecologie!