Eco thinner

Eco thinner van Eco-Point

Ecoatex is mild van geur en absoluut vrij van schadelijke oplosmiddelen zoals aceton, methyleenchloride, xyleen, tolueen en aromatische koolwaterstoffen. Ecoatex is een uitstekend alternatief om het schadelijke thinner te vervangen. Ecoatex bestaat uit biologisch afbreekbare bestanddelen, werkt snel en is veilig in gebruik. De visceuse variant Ecoatex Plus is door een gerenommeerd verfmerk getest en als het beste alternatief voor methyleenchloride-afbijt naar voren gekomen.

Wat is eco thinner?

Er bestaat nu een veilige manier van reinigen van 1 of 2k epoxy- en lakpompen inclusief bijbehorende spuitapparatuur. Het product kan op dezelfde manier worden gebruikt als uw huidige thinner en andere spoelmiddelen en is dus een prima alternatief voor thinner. Ecoatex heeft een lange standtijd en brengt geen gevaren met zich mee (geen gevarentekens). Gezien het veilige karakter van de Ecoatex is het product revolutionair en een vervanger voor thinner en andere chemische milieubelastende en gezondheidsschadelijke oplosmiddelen. Uw VOS-boekhouding gaat drastisch omlaag.

Waarvoor wordt eco thinner gebruikt?

Eco thinner wordt vooral toegepast bij het verwijderen van verf, bijvoorbeeld van verfpompen, spuitapparatuur, spuitonderdelen en lampen, wanden en tegelvloeren in de spuitcabine. Onze eco thinner Ecoatex kan worden ingezet bij het verwijderen van onder andere 1 of 2K epoxy primer of lak, synthetische en waterverdunbare alkydharssystemen, chloorrubberverven, hybridesystemen, dispersieverven, poly-urethaanalkyden, vernissen en sierpleisters en bepaalde lijmsoorten.

Deze klanten gingen u voor

Ervaar nu zelf de unieke aanpak van Eco-Point

Gratis testmonster aanvragen
Contact opnemen
  • Producten zonder gevarensymbolen
  • Eigen laboratorium en kenniscentrum
  • Persoonlijk advies op locatie
  • Ecologisch en economisch in gebruik
  • Specialist in professionele reinigingsproducten

Schrijf u in voor
de Eco-Point nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van alles op het gebied van reiniging en ecologie!