Desinfectiemiddelen

Desinfecteren

Oppervlakte desinfectie

Laquick Pro is ontwikkeld voor de desinfectie van oppervlakten, apparatuur en gebruiksvoorwerpen en is toegelaten als desinfectiemiddel door het ministerie van gezondheid, welzijn en sport onder nr. 15413 N.
Het middel kan gebruikt worden voor het desinfecteren van tafels, wanden, vloeren en andere oppervlakken en voorwerpen in openbare ruimtes, openbaar vervoer, ziekenhuizen, verzorgingshuizen en andere ruimten, inclusief medische ruimten en apparatuur. Daarnaast kan het gebruikt worden voor de desinfectie van (oppervlakken in) badkamers en toiletten. En voor het verwijderen van schimmel- en weerplekken op harde oppervlakken.

Ideaal voor reinigen en desinfecteren bij hernieuwd opstarten van bedrijven en organisaties maar ook voor dagelijkse reiniging en desinfectie.

 

Microx is een desinfectiemiddel voor bacteriën en gisten. Microx is bestemd voor de gecombineerde reiniging en desinfectie van oppervlakten, apparatuur en gebruiksvoorwerpen en is toegelaten als desinfectiemiddel onder nr. 11497 N voor Nederland. Vanwege deze eigenschappen uitstekend toe te passen in de dienstensector en schoonmaakbranche.

Laquick Wipes zijn gebruiksklare vochtige reinigings- en desinfectiedoekjes ter bestrijding van bacteriën (excl. mycobacteriën en bacteriesporen) en gisten. Toelatingsnummer: 15181 N. Laquick Wipes bevatten melkzuur en waterstofperoxide. Laquick Wipes kunnen worden gebruikt als middel ter bestrijding van bacteriën (exclusief bacteriesporen en mycobacteriën) en gisten op harde oppervlakken, op materialen in de voedingsindustrie en in ruimten waar mensen verblijven.

Voor extra hygiene

E.P. Handgel is de uitkomst op plaatsen waar geen water beschikbaar is en men handen toch hygiënisch wil reinigen. Door het gebruik van >70% alcohol wordt een verfrissend gevoel verkregen en wordt voorkomen dat het covid-19 virus verder verspreid wordt. De E.P. Handgel droogt mooi op. De toegevoegde glycerine voorkomt uitdroging en zorgt.

Indien een handgel wordt ingezet voor handdesinfectie en de werkzaamheid is gebaseerd op alcohol, is het zaak dat het product minimaal 70% alcohol bevat. U ontvangt een garantiebewijs en een onafhankelijk laboratoriumrapport van Nedlab dat de E.P. Handgel voldoet aan deze eis.

Des-Eco is een algemene handzeep.
Des-Eco is vrij van alcoholen of andere schadelijke oplosmiddelen en breed inzetbaar: ziekenhuizen en zorginstellingen, openbare gebouwen, kantoren, sanitaire ruimten, in een productieomgeving en levensmiddelen industrie. Past ook perfect binnen de HACCP-richtlijnen waar deze bedrijven aan moeten voldoen. Het unieke aan Des-Eco is dat het zowel hygiënisch reinigt als verzorgt, het is dus een twee-in-één handzeep. Des-Eco is gevaarsymboolvrij.

Geschikte producten voor Desinfecteren en extra hygiene maatregelen

  • Een van de Microx verpakkingen

    Microx - Biologisch afbreekbaar reinigingsmiddel ter bestrijding van bacteriën en gisten. Specifiek gericht op de levensmiddelenindustrie. Toelatingsnummer voor Nederland is 11497 N.

  • Laquick Pro België - Gebruiksklaar product ter bestrijding van het Covid-19 virus in België.

Wilt u graag weten welk product het beste is voor uw specifieke situatie? Neem contact op met een van onze specialisten.

Contact opnemen

Of bel 0164 63 25 55

Deze klanten gingen u voor

Ervaar nu zelf de unieke aanpak van Eco-Point

Gratis testmonster aanvragen
Contact opnemen
  • Producten zonder gevarensymbolen
  • Eigen laboratorium en kenniscentrum
  • Persoonlijk advies op locatie
  • Ecologisch en economisch in gebruik
  • Specialist in professionele reinigingsproducten

Schrijf u in voor
de Eco-Point nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van alles op het gebied van reiniging en ecologie!