E.P. Neutrax Aneutrale reiniger

Krachtige, biologisch afbreekbare, geconcentreerde neutrale reiniger, met extra vuiloplossend vermogen.

E.P. Neutrax A is een geconcentreerde, water-verdunbare neutrale reiniger op basis van volledig biologisch afbreekbare en natuurlijke oppervlakte-aktieve bestanddelen en detergenten. De toegepaste formulering levert een krachtig product op, wat veilig ingezet kan worden op diverse ondergronden. Tevens laat het product na gebruik een heerlijk frisse geur na. Gezien het natuurlijke karakter van E.P. Neutrax A is het product revolutionair en een vervanger voor vele chemische, milieubelastende reinigers. Met dit product geeft Eco-Point aan dat er een nieuw tijdperk is aangebroken. Een tijdperk dat rekening houdt met mens en milieu, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van het reinigen.

Witte drum 10 liter

Witte drum 20 liter

Drum 60 liter

Drum 200 liter kunststof

Multibox 1000 ltr

Meer weten over dit product? Of meteen een testmonster aanvragen? Neem contact op met een van onze specialisten.

Of bel 0164 63 25 55

Problematiek

 • veel reinigingsprocessen worden uitgevoerd met agressieve logen en/of zuren
 • deze agressieve logen en zuren zijn milieubelastend
 • agressieve middelen kunnen schade veroorzaken op gevoelige materialen
 • conventionele doorsnee-allesreinigers zijn vaak niet toereikend

De oplossing

E.P. Neutrax A is een zeer krachtige, geconcentreerde neutrale reiniger, die uiterst doeltreffend te werk gaat, wat resulteert in een schone, veilige en prettige werkomgeving. E.P. Neutrax A is de revolutionaire, volledig biologisch afbreekbare, multifunctionele oplossing voor het dagelijkse onderhoud. Dankzij de toevoeging van reinigingsversterkers heeft E.P. Neutrax A een nog krachtigere werking dan conventionele reinigers.

Speciale voordelen

 • E.P. Neutrax A is volledig biologisch afbreekbaar vanwege haar natuurlijke oppervlakte-aktieve bestanddelen en detergenten.
 • E.P. Neutrax A bevat speciale componenten die het reinigende vermogen vergroten.
 • E.P. Neutrax A is waterverdunbaar superconcentraat en daarom economisch in gebruik.
 • E.P. Neutrax A laat een frisse en schone geur achter.
 • E.P. Neutrax A laat geen strepen achter.
 • E.P. Neutrax A heeft een neutrale pH en is dus veilig op alle oppervlakken.
 • E.P. Neutrax A is multifunctioneel en kan op alle soorten materialen toegepast worden.
 • E.P. Neutrax A is bij een concentratie lager dan 70% gevaarsymboolvrij.

De toepassing

 • het reinigen van materialen, die vervuild zijn met olie en vet
 • het verwijderen van atmosferische vervuiling
 • geschikt voor allerlei materialen, zoals metalen, glas, marmer en ander natuursteen, tegels, zeil, kunststof, hout, linoleum, geverfde vloeren, gecoate vloeren, met was behandelde vloeren etc.
 • voor het reinigen van pH-gevoelige materialen, zoals bepaalde steensoorten, glas, aluminium etc.

Opmerkingen

Er gelden geen speciale bemerkingen voor E.P. Neutrax A, wel wordt geadviseerd het product altijd verdund in te zetten.

E.P. Neutrax A kan met haar ISEGA keurmerk een wezenlijke taak vervullen voor levensmiddelen –en aanverwante bedrijven, die volgens de H.A.C.C.P.-richtlijnen moeten werken. Vervuiling vormt een "kritisch punt" en dient onder voortdurende controle te staan. E.P. Neutrax A draagt bij aan een gecontroleerde werkomgeving en is ook uitstekend in te passen binnen de BRC en IFS standaarden.

E.P. Neutrax A heeft de erkenning Groen Gedaan! gekregen.

De erkenning Groen Gedaan! wordt verstrekt aan producenten van producten waaraan eisen worden gesteld in het kader van de certificering Duurzaam Repareren, Duurzaam Herstel en/of Duurzaam Autowassen.

*Is een onafhankelijk Duits onderzoeksinstituut en geeft certificaten uit bij geschiktheid van reinigingsproducten voor de voedingsmiddelenindustrie.

Werkwijze

E.P. Neutrax A heeft natuurlijke oppervlakte-aktieve bestanddelen die de oppervlaktespanning van de reinigingsoplossing zodanig verlagen dat het product zelfs in haarscheurtjes diep binnen dringt, zodat ook daar de reiniging plaats vindt. Er vormt zich een emulsie, die de vervuiling los maakt van het oppervlak. Vanwege de zeer sterke concentratie is E.P. Neutrax A al effectief bij een 2%-oplossing.

Verpakking

Eco-Point International verpakt haar producten in metaal of in polyethyleen H.D. en neemt bij vervolgorders lege/schone verpakking kosteloos retour voor recycling of reconditionering. P.E. heeft bij verbranding geen schadelijk effect op het milieu.
Sprayflessen van Eco-Point International zijn PE-flessen: licht van gewicht, gering grondstofverbruik per verpakking, gering energieverbruik bij productie, vrijwel onbreekbaar, dus een lange levensduur, geringe hoeveelheden afval bij productie en latere recycling, geen schadelijke stoffen bij verbranding, 100% recyclebaar. Deze flessen zijn voorzien van een brede basis voor een goede stabiliteit en van een handige maatverdeling. Deze flessen zijn voorzien van een brede basis voor een goede stabiliteit en van een handige maatverdeling.

Alle onderhouds- en reinigingsmiddelen voor de sector 'Automotive'

Ervaar nu zelf de unieke aanpak van Eco-Point

Gratis testmonster aanvragen
Contact opnemen
 • Producten zonder gevarensymbolen
 • Eigen laboratorium en kenniscentrum
 • Persoonlijk advies op locatie
 • Ecologisch en economisch in gebruik
 • Specialist in professionele reinigingsproducten

Vind hier uw onderhouds- en schoonmaakmiddelen