Payez en toute sécurité et rapidement avec iDeal

Stage allround laborant / laboratorium techniek

OVER ONS

Eco-Point ontwikkelt, produceert en verkoopt sinds 1991 ecologische reinigingsoplossingen voor de industrie (B2B). Onze producten bevatten natuurlijke grondstoffen, zijn biologisch afbreekbaar, gevarensymbool vrij en onschadelijk voor mens en milieu. By nature, for life is onze boodschap. Helder en duidelijk. In alles wat we doen staan kwaliteit en veiligheid voor mens, milieu en materiaal voorop. Zo maken we reinigingswerkzaamheden aangenamer en dragen we bij aan een schonere wereld. Wij zijn al 30 jaar de pionier in de groene revolutie.

Sinds dit jaar produceren wij ook Anura, Ecolabel gecertificeerde reinigingsmiddelen voor thuis (B2C).

Bij Eco-Point werken ruim 35 betrokken en intrinsiek gemotiveerde mensen, dagelijks in de weer om de reinigings- en hygiëne wereld een beetje schoner en veiliger te maken voor mens en milieu.

DIT GA JE LEREN:

Ons eigen laboratorium in Halsteren heeft behoefte aan een stagiaire die met een energieke, nieuwsgierige instelling en frisse blik een bijdrage levert aan de verdere ontwikkeling van de producten van Eco-Point.  Je voert analyses uit op samples uit onze fabriek, je ontwikkeld nieuwe duurzame producten, test reinigingsoplossingen voor klanten, analyseert en rapporteert. Daarnaast is er ruimte om een eigen opdracht op te pakken. Dit kan zowel gericht zijn op de interne processen (bijv. procesoptimalisatie) of meer commercieel extern.

ZO ZIET JE DAG ERUIT

  • Analyseren van sample batches
  • Uitdenken, testen, analyseren van nieuwe duurzame reinigingsoplossingen
  • Verduurzamen en optimaliseren van bestaande producten en verpakkingen
  • Brainstormen over innovatieve nieuwe reinigingsoplossingen

WAT WIJ VAN JOU VERWACHTEN

De sleutelwoorden voor deze stage zijn:

  • duurzaamheid
  • energiek
  • zelfstandig
  • creatief
  • initiatiefrijk
  • pro-actief

WIJ BIEDEN

Een inspirerende stageplaats op ons lab begeleidt door onze Chemische Ingenieurs/Laboranten. Je maakt deel uit van een leuk en hecht team collega’s, waar in een prettige en open sfeer wordt samengewerkt. Je ontvangt van ons een uitstekende stagevergoeding. Eco-Point is door de stichting ELBHO geaccrediteerd als erkend stagebedrijf. Indien nodig kan je gebruik maken van onze electrische scooter (zie onder).

STAGEPERIODE:

Vanaf september 2022 voor minimaal 20-22 weken.

LOCATIE:

Wij zijn gevestigd in Halsteren. Halsteren is een dorp gelegen naast Bergen op Zoom. Wij zorgen vanuit Eco-Point voor een elektrische scooter vanuit station Bergen op Zoom waarmee je elke dag naar je stage kunt scooteren.

INTERESSE?

Stuur je motivatie met CV naar Muriëlle Postma: mp@eco-point.com

Collega Ronald bekent kleur

Ons vizier is gericht op de toekomst. We dromen graag van een schonere wereld waar duurzaam en veilig werken de norm is. Al 30 jaar en nothing changed. Wat doen onze stakeholders om de groene revolutie vorm te geven. Collega Ronald bekent kleur.

Lees meer
FRD
Thinner vervangen, het leek onmogelijk

Zelfs Thinner hebben we kunnen vervangen, wat eerst onmogelijk leek.

 

Lees meer
Stage allround laborant laboratorium
Stage allround laborant / laboratorium techniek

DYNAMISCHE STAGEPLEK

Heb jij oog voor duurzaamheid, ben je nieuwsgierig en volg MBO niveau 3 of 4 opleiding Allround Laboratorium Techniek dan bieden wij je een actieve meewerkstage waar je in een dynamische omgeving aan de slag gaat op ons laboratorium.

Lees meer