Betaal veilig en snel met iDeal

Een product uitproberen?

Onze consumentenlijn Anura is live!

Een langgekoesterde wens is eindelijk in vervulling gegaan. Na twee jaar te hebben gesleuteld aan het concept, mogen wij het nu van de daken schreeuwen. Onze consumentenlijn Anura is live!

Anura maakt ecologische schoonmaakmiddelen voor het hele huis. Van allesreinigers tot wc reinigers, afwasmiddel en vloerreinigers. Biologisch afbreekbaar, gemaakt met plantaardige ingrediënten en vrij van schadelijke stoffen. Ook thuis duurzaam schoonmaken kan vanaf nu met Anura!

Maak kennis met Anura!

Voor een duurzaam huishouden

Al meer dan 30 jaar maken wij ecologische reinigingsoplossingen voor de zakelijke markt. Wij werken elke dag hard aan onze missie: de wereld een stukje schoner maken. Veilig voor mens, milieu en dier.

Wij vonden het hoog tijd voor de volgende stap. Want de wereld een stukje schoner maken? Dat kan natuurlijk ook dicht bij huis!

Anura is er voor de bewuste consument die waarde hecht aan een duurzaam huishouden. Met dezelfde kwaliteit en duurzaamheid als onze Eco-Point producten, maar dan beschikbaar voor de consumentenmarkt. Eenvoudig te bestellen in de Anura webshop.

Ecologische schoonmaakmiddelen

Het duurzame assortiment van Anura bestaat uit kant-en-klare schoonmakers voor het hele huis. De Allesreiniger, Sanitair reiniger en Glasreiniger zijn verkrijgbaar in handige sprayflessen. Het afwasmiddel en de vloerreiniger zijn meerdere keren te gebruiken. Evenals de WC Reiniger, met handige knikhals voor de moeilijk bereikbare randen.

Voor de sprayflessen zijn handige, duurzame navulverpakkingen beschikbaar. Met de Refills vult u eenvoudig zelf de lege sprayflessen bij. Hiermee bent u niet alleen éxtra duurzaam bezig maar ook goedkoper uit. Beter voor het milieu én de portemonnee.

EU Ecolabel Gecertificeerd

Ecologische schoonmaakmiddelen maken is voor ons inmiddels een koud kunstje. Maar hoe tonen we dat aan in een verzadigde markt? Hoe helpen we de klant met het maken van een duurzame keuze?

Wij vonden het antwoord in het EU Ecolabel. Dit officiële keurmerk van de Europese Unie beoordeelt merken en producten op duurzaamheid. Alleen producten die aan de strenge milieueisen van de EU voldoen, komen in aanmerking voor het keurmerk.

Alle Anura producten zijn EU Ecolabel gecertificeerd. Hiermee kunnen wij aantonen dat onze producten een duurzame keuze zijn voor de consument.

Online besteld, duurzaam bezorgd

De producten van Anura zijn eenvoudig online te bestellen in de webshop. In onze eco-fabriek, waar ook alle Eco-Point producten worden gemaakt, vullen wij zelf onze flessen. Vervolgens bezorgen wij ze zo duurzaam mogelijk bij u thuis.

Waar dat mogelijk is bezorgen wij onze pakketten met de fiets. Hiervoor maken wij gebruik van de fietskoeriers van Cycloon. Het grootste platform voor fietskoeriers van Nederland. Waar bezorging met fietskoeriers (nog) niet mogelijk is, wordt het meest duurzame alternatief gezocht.

Neem een kijkje in de webshop!

Nieuwsgierig geworden naar Anura? Neem een kijkje in de webshop of volg Anura op Facebook of Instagram. We horen graag wat je ervan vindt.

Ga naar de webshop

 

Ecosem: een doorbraak voor veilig reinigen bij Mourik Services

“Bij ons draait het om veilig en effectief schoonmaken met minimale schade aan het milieu. Ecosem voldeed niet alleen aan onze normen, maar overtrof deze zelfs”.~Aad Campfens, magazijn beheerder bij Mourik Services Regio Noord ~

Lees meer
“Eindelijk één product om alles te ontvetten en reinigen!”

“Als een toonaangevend bedrijf in de funderingsmarkt, is het voor ons van vitaal belang om voortdurend te streven naar duurzame oplossingen die niet alleen onze activiteiten verbeteren, maar ook bijdragen aan een schonere en veiligere omgeving. Aan het woord is Erik van Ballegooijen, Voorman Trilblokken bij Dieseko”.

Lees meer
Ecomano NF
🎉 Ontdek de Nieuwe Ecomano NF: Krachtige Reiniging, Verzorging én Scrub-effect met Walnootschalen! 🎉

We hebben goed nieuws: onze industriële handzeep Ecomano heeft een upgrade gekregen!

 

Lees meer