Nieuwsbericht: Oplossen latex met Natusafe: review Kelvin terminals

Femke van Tatenhove is laboratory technician bij Kelvin Terminals in Terneuzen.
Zij leveren latex aan diverse bedrijven voor matrassen en ook voor andere toepassingen (tapijten, handschoenen, etc.) waar latex wordt gebruikt.

Latex is echt een mooi duurzaam natuurproduct. Natuurlatex komt uit de diverse plantages in de wereld (Indonesie, Afrika). Kelvin Terminals gebruiken Natusafe voor het verwijderen van de latex.

Femke is zeer tevreden over de werking : ‘’latex is echt rotspul om op te lossen. Natusafe is zeer krachtig en werkt als beste op de diverse latexsoorten".

Natusafe C is een snelwerkende ontvetter voor de verwijdering van allerlei vervuilingen in een chemisch gerelateerde omgeving zoals lijmen, kitten, harsen etc. Het bijzondere aan het product is dat er geen waarschuwingstekens/gevaarsymbolen nodig zijn op de verpakking.

Een prima en veilig alternatief voor alle types gevaarlijke en milieubelastende oplosmiddelen.Aromaat- en halogeenvrij en het product heeft een prettig, laag geurend karakter.

 • Testbedrijven gezocht voor unieke koudontvetter

  11/03/2020

  Ons kenniscentrum is bezig met de ontwikkeling van een koudontvetter met bijzondere reinigingskracht en zonder gevarensymbolen. Hiervoor zoeken wij geïnteresseerde bedrijven.... lees verder

 • Oplossen latex met Natusafe: review Kelvin terminals

  05/03/2020 Kelvin terminals, onderdeel van Corrie MacColl, is wereldwijd marketleider op gebied van natuurlatex en –rubber. Zij zijn zeer tevreden over Natusafe.

 • Voorkom verspreiding Coronavirus

  02/03/2020

  Wat zijn de belangrijkste maatregelen die je kunt nemen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen?... lees verder

 • Tips en tools voor preventiemedewerkers!

  22/01/2020

  Als preventiemedewerker heb je een centrale rol binnen jouw organisatie om veilig en gezond werken onder de aandacht te brengen. Voorkom beroepsziekten door gevaarlijke stoffen.... lees verder

 • Webinar RI&E + Quick scan

  03/01/2020

  Veiligheid en gezondheid zijn belangrijke aspecten op de werkvloer. De wetgeving wordt aangescherpt, de verantwoordelijkheid van werkgevers groter.... lees verder

Ervaar nu zelf de unieke aanpak van Eco-Point

Gratis testmonster aanvragen
Contact opnemen
 • Producten zonder gevarensymbolen
 • Eigen laboratorium en kenniscentrum
 • Persoonlijk advies op locatie
 • Ecologisch en economisch in gebruik
 • Specialist in professionele reinigingsproducten

Schrijf u in voor
de Eco-Point nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van alles op het gebied van reiniging en ecologie!

Onderhouds- en reinigings-middelen per branche