Nieuwsbericht: Eco-Point schenkt prijzengeld Duurzaamheid Award aan voedselbank Goed Ontmoet

Rob Insinger Award

Eco-Point heeft vorig jaar de Rob Insinger Award (RIA) gewonnen. De prijs is een initiatief van het keurmerk Duurzaam Herstel. De award wordt toegekend aan het meest duurzame project, het bedrijf dat een voorbeeld functie vervuld voor de sector, het meest duurzame initiatief of het meest duurzame product innovatie.


Duurzaam Herstel

Duurzaam Herstel wil duurzame innovatieve bedrijven met een professionele bedrijfsvoering en scherpe tarieven een podium bieden.
Eco-Point won de Award voor onze missie om minder belastende reinigingsmiddelen te ontwikkelen, waarbij vooral gekeken wordt naar verbetering van kwaliteit en veiligheid.
Dit doen we door gebruik te maken van natuurlijke herwinbare grondstoffen zoals bijvoorbeeld restmateriaal van de suikerbiet, maïs, raapzaad en kokos.

Geldprijs

Naast de Award ontvangt de winnaar tevens een cheque t.w.v. € 1.500,- die vrijelijk te besteden is aan een goed doel, duurzaam project of maatschappelijk initiatief.

Stichting Goed Ontmoet

Eco-Point heeft gekozen voor de stichting Goed Ontmoet. Met onze wijze van ondernemen en innoveren willen wij bijdragen aan een beter milieu, maar ook de bijdrage aan de samenleving is voor ons van groot belang. In Nederland leven meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens. De voedselbank helpt deze groep door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten, en is volledig afhankelijk van donaties. De bronnen van inkomsten zijn niet genoeg om al de operationele kosten te dekken. Het prijzengeld van € 1.500,- zal zeker een goede bestemming krijgen.

Harry Filon van Duurzaam Herstel: “We zijn blij dat het prijzengeld op zo'n goede plek terecht komt. Duurzaamheid is een wijze van ondernemen die op de langere termijn houdbaar is. En, dat kan alleen als je oog hebt voor de samenleving en eraan bijdraagt deze te verbeteren”.


 • Winnaar Goede Praktijken Competitie

  14/03/2019

  Tijdens het Innovatiefestival donderdag 14 maart is in DeFabrique te Utrecht de winnaar van De Goede Praktijken competitie bekend gemaakt.... lees verder

 • Nominatie Framit voor Goede Praktijken Competitie

  27/02/2019

  Om bedrijven te helpen om veiliger te werken met gevaarlijke stoffen, stimuleert de overheid het delen van kennis en goede praktijken: tussen bedrijven, branches in Nederland en op Europees niveau.... lees verder

 • Eco-Point schenkt prijzengeld Duurzaamheid Award aan voedselbank Goed Ontmoet

  16/01/2019 Eco-Point heeft vorig jaar de Rob Insinger Award (RIA) gewonnen. De hier aan gebonden geldprijs is geschonken aan de voedselbank Goed Ontmoet in Bergen op Zoom.

Ervaar nu zelf de unieke aanpak van Eco-Point

Gratis testmonster aanvragen
Contact opnemen
 • Producten zonder gevarensymbolen
 • Eigen laboratorium en kenniscentrum
 • Persoonlijk advies op locatie
 • Ecologisch en economisch in gebruik
 • Specialist in professionele reinigingsproducten

Schrijf u in voor
de Eco-Point nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van alles op het gebied van reiniging en ecologie!

Onderhouds- en reinigings-middelen per branche

Downloads