Fabrikant onderhouds- en reinigingsmiddelen

Ecologische onderhoud- en reinigingsproducten

Fabrikant en groothandel

Eco-Point is fabrikant van ecologische reinigingsmiddelen voor het verwijderen van vet, kalk, lijm, inkt, roest en verf. Deze ontwikkelen we in ons eigen laboratorium in het Brabantse Halsteren. Onze reinigingsmiddelen zijn geschikt voor alle branches. Of u nu in de chemie, metaal of facilitaire sector werkzaam bent.

Professionele onderhouds- en reinigingsmiddelen

Als fabrikant en groothandel in professionele reinigingsmiddelen hechten we veel waarde aan mens en milieu. Daarom bevatten veel van onze producten natuurlijke grondstoffen van restproducten uit bijvoorbeeld zonnebloemen, kokos en suikerbieten. Deze zijn biologisch afbreekbaar en veilig voor mens en milieu. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en een goed alternatief voor milieubelastende producten zoals thinner, aceton, remreininger, velgenreiniger, wasbenzine en white spirit.

Laat u adviseren

We zijn niet alleen fabrikant en groothandel in reinigingsmiddelen, maar ook uw partner. Daarom komen we altijd bij u op locatie voor persoonlijk advies en demonstratie van geschikte producten. We zijn benieuwd naar uw situatie, toepassingsgebied en waar u nu tegenaan loopt! Onze experts denken graag met u mee en organiseren -indien gewenst- voorlichting en training bij u op locatie. Bijkomend voordeel: u heeft onze schoonmaakproducten altijd binnen 24 uur in huis.

Ervaar nu zelf de unieke aanpak van Eco-Point

Gratis testmonster aanvragen
Contact opnemen
  • Producten zonder gevarensymbolen
  • Eigen laboratorium en kenniscentrum
  • Persoonlijk advies op locatie
  • Ecologisch en economisch in gebruik
  • Specialist in professionele reinigingsproducten