Betaal veilig en snel met iDeal

Ontvang proefmonster

Oppervlakte desinfectie

Laquick Pro is ontwikkeld voor de desinfectie van oppervlakten, apparatuur en gebruiksvoorwerpen en is toegelaten als desinfectiemiddel door het ministerie van gezondheid, welzijn en sport onder nr. 15413 N.
Het desinfectiemiddel kan gebruikt worden voor het desinfecteren van tafels, wanden, vloeren en andere oppervlakken en voorwerpen in openbare ruimtes, openbaar vervoer, ziekenhuizen, verzorgingshuizen en andere ruimten, inclusief medische ruimten en apparatuur. Daarnaast kan het gebruikt worden voor de desinfectie van (oppervlakken in) badkamers en toiletten. En voor het verwijderen van schimmel- en weerplekken op harde oppervlakken.

Ideaal voor reinigen en desinfecteren bij hernieuwd opstarten van bedrijven en organisaties maar ook voor dagelijkse reiniging en desinfectie.

desinfectiemiddelen

Oplossingen

Microx is één van de desinfectiemiddelen voor bacteriën en gisten. Microx is bestemd voor de gecombineerde reiniging en desinfectie van oppervlakten, apparatuur en gebruiksvoorwerpen en is toegelaten als desinfectiemiddel onder nr. 11497 N voor Nederland. Vanwege deze eigenschappen uitstekend toe te passen in de dienstensector en schoonmaakbranche.

Voor extra hygiëne

E.P. Handgel is de uitkomst op plaatsen waar geen water beschikbaar is en men handen toch hygiënisch wil reinigen. Door het gebruik van >70% alcohol wordt een verfrissend gevoel verkregen en wordt voorkomen dat het covid-19 virus verder verspreid wordt. De E.P. Handgel droogt mooi op. De toegevoegde glycerine voorkomt uitdroging en zorgt.

Indien een handgel wordt ingezet voor handdesinfectie en de werkzaamheid is gebaseerd op alcohol, is het zaak dat het product minimaal 70% alcohol bevat. U ontvangt een garantiebewijs en een onafhankelijk laboratoriumrapport van Nedlab dat de E.P. Handgel voldoet aan deze eis.

Des-Eco is een algemene handzeep.
Des-Eco is vrij van alcoholen of andere schadelijke oplosmiddelen en breed inzetbaar: ziekenhuizen en zorginstellingen, openbare gebouwen, kantoren, sanitaire ruimten, in een productieomgeving en levensmiddelen industrie. Dit desinfectiemiddel past ook perfect binnen de HACCP-richtlijnen waar deze bedrijven aan moeten voldoen. Het unieke aan Des-Eco is dat het zowel hygiënisch reinigt als verzorgt, het is dus een twee-in-één handzeep. Des-Eco is gevaarsymboolvrij.