Betaal veilig en snel met iDeal

Een product uitproberen?

Jurgen van den Heuvel bekent kleur

Mijn bijdrage aan de groene revolutie

Ik ben blij dat ik mijn steentje kan bijdragen aan de groene revolutie door bewuste keuzes te maken in mijn dagelijks leven. Eén van de dingen die ik actief doe, is het verminderen van mijn plasticverbruik. Mijn vrouw Meike, dochter Lara en ik scheiden al ons afval en we kopen zoveel mogelijk producten waarvan de verpakking biologisch afbreekbaar is.

Mijn groene spijt

Een van de dingen waar ik echt spijt van heb, is dat ik niet eerder ben begonnen met deze gewoonte. Terugkijkend op het verleden, realiseer ik me dat ik jarenlang onnodig plastic heb verspild. Het was pas toen ik me meer bewust werd van de milieuproblematiek dat ik actie ben gaan ondernemen. Ik betreur het dat ik niet eerder inzag hoeveel verschil ik had kunnen maken. Dat maakt dat we er nu nóg veel beter op letten. We geven het Lara mee dat de natuur (en dus de wereld) ons nu heel hard nodig heeft. We verspillen zo min mogelijk eten, we pakken zo vaak als we kunnen de fiets of de benenwagen.

Mijn groene aanrader

Een groene aanrader die ik iedereen wil geven, is om te investeren in groene energie. Zonnepanelen op mijn huis hebben niet alleen mijn energierekening verlaagd, maar ook mijn ecologische voetafdruk verminderd. Het is een duurzame keuze die niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor mijn portemonnee op de lange termijn. Als ik eerder had geweten hoeveel positieve impact dit zou hebben, had ik het veel eerder gedaan. De tweede actie die we hebben ondernomen is het starten met elektrisch rijden. Best even wennen in het begin, maar als de laadstress eenmaal verdwenen is, voelt het toch goed om geen uitlaatgassen uit te stoten.  Dus, mocht je de mogelijkheid hebben, aarzel dan niet om groene energiebronnen te omarmen. Het is een geweldige manier om bij te dragen aan de groene revolutie.

Verwijder graffiti met ecologische producten van Eco-Point

“We waren aanvankelijk nogal sceptisch over het gebruik van ecologische producten zonder gevarensymbolen” aldus dhr. Tasli van MTC Deutschland GmbH

Lees meer
Nieuw: Safeco Fresh Ecowipes! 🌞
Lees meer
De Kracht van Duurzame Esters in Reinigingsoplossingen

In de wereld van industriële reiniging groeit de noodzaak voor duurzaamheid gestaag. Met toenemende druk om milieuvriendelijke praktijken te omarmen, neemt de vraag naar ecologische reinigingsoplossingen toe.

Lees meer