Betaal veilig en snel met iDeal

Een product uitproberen?
Een Groene Held in Ons Lab: De Suikerbiet!

Het begint natuurlijk op de zonovergoten velden, waar de nederige suikerbiet gedijt. Maar de magie ontvouwt zich pas wanneer deze suikerbiet zijn weg vindt naar ons laboratorium, waar het transformeert tot een krachtig wapen tegen industriële vervuiling!

Lees meer
Erwin Simons - Vesteden BV - Bekent Kleur
Erwin Simons, Technisch Directeur van Versteden BV, bekent kleur

Met een zwaar gemoed moeten we nu een gasaansluiting aanvragen voor de verwarming van onze gebouwen.

Lees meer
Collega Wim bekent kleur

“Ik heb geen groene vingers, maar probeer zoveel mogelijk terug te fluiten naar de vogels”. Collega Wim over zijn groene revolutie.

Lees meer
Donald Martens, productieleider en preventieadviseur bij Steinzeug-Keramo nv, bekent kleur

“Elke druppel op die hete plaat zorgt ervoor dat het opwarmen van de aarde vertraagt en omgedraaid kan worden” 

Lees meer
Product Manager Jacco bekent kleur

Zelf heb ik niet echt het idee dat ik super groen ben, maar stiekem heeft het er altijd al wel ingezeten. Mijn tijd in het milieulab heeft de basis gegeven voor wat ik nu doe.

Lees meer
ISO auditor Conja bekent kleur

Samen met onze stakeholders werken we aan een schone, duurzame en veilige omgeving.  Hoe interne ISO auditor Conja vorm geeft aan de groene revolutie? Lees het in ons blog.

Lees meer
Collega Fleur bekent kleur - Eco-Point
Collega Fleur bekent kleur

Werken aan een schone, duurzame en veilige omgeving, samen met onze stakeholders. Hoe geeft collega Fleur vorm aan de groene revolutie? Lees het in ons blog.

Lees meer
Manager Ronald bekent kleur

Werken aan een duurzame wereld voor iedereen, dat doen we samen met onze stakeholders. We vroegen Ronald Havenaar, Manager Backoffice bij Houweling, hoe hij vorm geeft aan de groene revolutie. Lees in ons blog hoe Ronald kleur bekent.

Lees meer
QHSE Manager Astrid bekent kleur
QHSE Manager Astrid bekent kleur

We dromen graag van een schonere wereld waar duurzaam en veilig werken de norm is. Dat doen we samen met onze stakeholders. We vroegen QHSE Manager Astrid Hamelink van Kelvin Terminals B.V. wat zij doet om de groene revolutie vorm te geven. Lees verder hoe Astrid kleur bekent.

Lees meer
Collega Juliëtte bekent kleur

Samen met onze stakeholders werken we dag in dag uit aan het bereiken van een schone, duurzame en veilige omgeving. Hoe geeft collega Juliëtte vorm aan de groene revolutie?

Lees meer
Collega Amos bekent kleur

Samen met onze stakeholders werken we dag in dag uit aan het bereiken van een schone, duurzame en veilige omgeving. Hoe geeft collega Amos vorm aan de groene revolutie?

Lees meer
Chemisch vs natuurlijk

Asbest, Chroom VI, Fipronil, PFOA. Een greep uit de lijst van chemische stoffen die in de afgelopen jaren het nieuws hebben gehaald. En niet op een positieve manier, maar vanwege de schadelijke effecten. Hierdoor hebben veel mensen een negatieve associatie bij het woord “chemisch” en kiezen liever voor een natuurlijk product. Hoe terecht is dat?

Lees meer
Nicole bekent kleur

Ons vizier is gericht op de toekomst. We dromen graag van een schonere wereld waar duurzaam en veilig werken de norm is. Al 30 jaar en nothing changed. Wat doen onze stakeholders om de groene revolutie vorm te geven. Tekstschrijver Nicole bekent kleur.

 

 

Lees meer
Collega Stefan bekent Kleur - Eco-Point
Collega Stefan bekent kleur

Werken aan een schonere wereld waar duurzaam en veilig werken de norm is. Hoe geven onze stakeholders vorm aan de groene revolutie. Collega Stefan bekent kleur.

Lees meer
Het blauwe goud, hoe lang nog vanzelfsprekend?

Woensdag 28 september is het de Nationale kraanwaterdag. Nederlandse drinkwaterbedrijven zetten zich gezamenlijk in om het drinken van kraanwater te stimuleren op basisscholen.

Lees meer
Gevaarsymboolvrij, wat betekent dat nu eigenlijk? - Eco-Point
Gevaarsymboolvrij. Wat betekent dat nu eigenlijk?

Een groot deel van de reinigingsoplossingen van Eco-Point zijn gevaarsymboolvrij. Wat betekent dat nu eigenlijk?

Lees meer
Graffiti verwijderen - Eco-Point
Graffiti verwijderen: zo pak je dat aan

Graffiti. Voor de een meer dan een hobby, voor de ander een doorn in het oog. Het verwijderen van graffiti op trams, treinen en viaducten is een knappe klus. Het kost veel tijd en er blijft achteraf  dikwijls een lelijke schaduwplek achter.

Lees meer
Collega Tom bekent kleur

Samen met onze stakeholders werken we dag in dag uit aan het bereiken van een schone, duurzame en veilige omgeving. Hoe geeft collega Tom vorm aan de groene revolutie?

Lees meer
PU Reinigen - Eco-Point
PU reinigen, doe het veilig

PU (of PUR), het lijkt ideaal spul: het is eenvoudig aan te brengen en werkt uitstekend als opvuller en isolatiemateriaal. Er kleven helaas ook ecologische nadelen aan. Wel eens geprobeerd bijvoorbeeld, om uitgeharde PUR te verwijderen? Precies. Daarom ontwikkelde Eco-Point een veilige, schone oplossing: MultiNext 600.

Lees meer
Collega Birgit bekent kleur

Samen met onze stakeholders werken we dag in dag uit aan het bereiken van een schone, duurzame en veilige omgeving. We vroegen collega Birgit hoe zij vorm geeft aan de groene revolutie.

Lees meer
Handhygiëne op orde?

Let op; we gebruiken weer vaker een handgel om te desinfecteren maar vele bevatten gevaarlijke stoffen als Ethanol, volgens de CRM-lijst van het RIVM een kankerverwekkende stof. Wij bieden een veilig alternatief.

Lees meer
Collega Gaius bekent kleur

Ons vizier is gericht op de toekomst. We dromen graag van een schonere wereld waar duurzaam en veilig werken de norm is. Al 30 jaar en nothing changed. Wat doen onze stakeholders om de groene revolutie vorm te geven. Collega Gaius bekent kleur.

Lees meer
Collega Ronald bekent kleur

Ons vizier is gericht op de toekomst. We dromen graag van een schonere wereld waar duurzaam en veilig werken de norm is. Al 30 jaar en nothing changed. Wat doen onze stakeholders om de groene revolutie vorm te geven. Collega Ronald bekent kleur.

Lees meer
ferry samuaels
‘Een peuter met een missie: het verhaal van Ferry Samuels, CEO Eco-Point.’

Het verhaal van Eco-Point vindt zijn oorsprong aan de waterkant. Als klein en jong mannetje speelt Ferry vlakbij zijn huis aan de waterkant en is hij gefascineerd door de krioelende kikkervisjes in de sloot.

Lees meer